Možete li da pretpostavite

Kakvi muškarci vole velike, a kakvi male grudi: Eksperiment dokazao!

Svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama poprsja. Oni su ih onda ocenjivali od jedan do pet na osnovu stepena privlačnosti određenog tipa
Ljubav i zavođenje
19:22h
Kakvi muškarci vole velike, a kakvi male grudi: Eksperiment dokazao!
Foto: Shutterstock

Ono što utječe na ukus muškarca kada su ženske grudi u pitanju je to koliko novca zarađuju! Psiholozi Viren Svami i Martin J. Tove izveli su dva eksperimenta kako bi videli na koji način ekonomski status muškarca utiče na to da li preferira žene s manjim ili većim grudima.

Pokušao da je uvredi zbog malih grudi: Sada mu se svi smeju!

Prvi eksperiment je uključio 266 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih klasa – niža, srednja i visoka. Svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama poprsja. Oni su ih onda ocenjivali od jedan do pet na osnovu stepena privlačnosti određenog tipa.

Ispostavilo se da muškarci s niskim socio-ekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije od onih s visokim primanjima. U drugom eksperimentu su hteli da utvrde da li glad utiče na to da li skloniji velikim ili malim ženskim grudima, s obzirom na to da su grudi asocijacija na porođaj i odgajanje deteta.

Gladni i siti

Iskoristili su grupu gladnih i sitih muškaraca, kojima su opet pokazivali animacije različitih veličina ženskih grudi. Muškarci koji su gledali ove animacije s praznim želucima su bili oduševljeni bujnim ženskim poprsjima, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

Dakle, iz ovih eksperimenata može da se zaljuči da velike ženske grudi preferiraju gladni muškarci s niskim primanjima, dok mala poprsja favorizuju siti muškarci s visokim primanjima.

Prsata plavuša zatražila uslugu: Niko je nije odbio, ali svi su nadrljali! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs