Brojevi

Izračunajte svoj sudbinski broj i uvek igrajte na sreću: Zapisano u zvezdama!

Kada igrate igre na sreću, uvek se setite koji vam je sudbinski, a koji duhovni broj, i ciljajte na sigurno
Ljubav i zavođenje
22:08h Autor:
Izračunajte svoj sudbinski broj i uvek igrajte na sreću: Zapisano u zvezdama!
Foto: Shutterstock

Lični broj se smatra srećnim brojem za osobu koja je nosilac tog broja. Postoji devet jednocifrenih posebnih brojeva. Na svaku osobu utiču tri broja: duhovni broj, broj imena i sudbinski broj, pišu astrousluge.com

Duhovni broj se veoma jednostavnо izračunava sabiranjem brojeva sadržanih u datumu rođenja, na primer ako je neko rođen 23 jula, zbir brojeva 2+3=5, dakle duhovni broj te osobe je broj 5.

Sudbinski broj se dobija sabiranjem dve cifre samog datuma (dana) rođenja određuje sabiranjem dana, meseca i godine rođenja.

Evo primera za izračunavanje sudbinskog broja za osobu koja je rođena 22 maja 1988. godine. Prvo sabiramo sve jednocifrene brojeve (5 je broj meseca) 2+2+5+1+9+8+8=35

Reći će ti ovo samo ako te stvarno voli: 8 rečenica koje ga odaju!

Zatim sabiramo jednocifrene broja 35… 3+5=8

Uvek sabiramo cifre dvocifrenih brojeva sve dok ne dobijemo jednocifren broj kao rezultat. Prema tome sudbinski broj u ovom slučaju je 8.

Broj imena se dobija sabiranjem slova imena i prezimena neke osobe tako da se umesto svakog slova upiše broj koji je već izračunat u tabeli ispod, na osnovu njegove pozicije u abecedi. Sabiranjem svih tih brojeva na kraju dobijate zbir koji svodite na jednocifreni broj isto kao kod sudbinskog broja.

A, I, J, = 1

B, K, R =2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3

D, M, T, Đ, DŽ =4

E, H, N, NJ, X =5

U, V =6

O, Z, Ž =7

F, P = 8

Primer: Petar Petrović – 8+5+4+1+2+8+5+4+2+7+6+1+3= 56; 5+6=11; 1+1=2

Broj imena ove osobe je 2

On je uradio ovih 12 stvari, a njoj su zaklecala kolena: Žene prosto odlepe za ovakvim muškarcem!

1 – Osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je, ali ponekad zbog osećaja deluje rastrojeno.

2 – Ovaj broj nosi sreću i zadovoljstvo, radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.

3 – Ovo je uzvišeni broj i osoba koja ga ima je često predodređena na velike stvari. To su jako inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unapred, predosete i neretko služe za prenošenje poruka čovečanstvu. U pravilu njih očekuje "velika sudbina".

4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi. Takve osobe su profesionalci, intelektualci. Njihova prednost je slobodoumnost, bez tabua su. To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, deca, roditelji. Na njih možete računati.

5 – Društvene osobe, pravi svetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu, posao u kojem će komunicirati sa puno ljudi. Osim lakoće u komuniciranju odlikuje ih što su živahni, veseli i znaju uživati u životu.

Žene padaju na ovakve muškarce: Nećete verovati šta ih najviše privlači!

6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvek dobro pripremljene, organizovane, često inteligentne. Odgovorni su roditelji, a leže im profesorska zanimanja.

7 – Ovaj broj se često veže uz muze i njihova umetnička nadahnuća. Osobe ovog broja umetničke su duše. Da li se baviti slikarstvom, muzikom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umetnici. Pored smisla za lepo, ove osobe su često i fizički vrlo dobrog izgleda.

8 – Ovo je karmički broj, često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline. Često su obavijena velom tajne.

9 – Ove osobe trebaju puno prostora, vole avanture, rizik... Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvek žele promene, nešto drugačije i nešto novo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs