Saveti iz prve ruke

Evo kako da mu vratite za prevaru: Osvetite mu se da ga zaboli!

Došao je momenat kada morate odmah sada da mu servirate osvetu inače će sutra biti kasno. Ovo su saveti za vas
Ljubav i zavođenje
19:44h Autor:
Evo kako da mu vratite za prevaru: Osvetite mu se da ga zaboli!
Foto: Shutterstock

Svako od nas je proživeo po nekoliko raskida. Niti jedan se ne može opisati kao lep. Međutim, postoje situacije u životu kada ne želite da nešto završite na fin i civilizovan način.

Ukoliko želite da svom partneru vratite istom merom i povredite ga gde ga najviše boli, kao što je i ona vas, evo ideja kako da se osvetite:

1. Uzmite njegove omiljene stvari, po mogućnosti skupocene, i na neki način ih "slučajno" umažite mašinskim uljem. Kada dođe po njih ponašajte se kao da ne znate šta se dešava.

Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!

2. Pošaljite oglas u rijaliti emisije, i emisije takvog tipa, koje puštaju oglase lične prirode. Budite kreativni i pozovite razne tipove ličnosti da mu se jave na jedan ili sve brojeve koje ima.

3. Nazovite njegove roditelje sa kojima ste u ekstra odnosima i recite im da ste raskinuli jer je on zaljubljen u svog najboljeg druga, ali to ne želi da prizna.

Život uvek vraća istom merom: Kratka priča o pravdi vredna pažnje!

4. I najbolja osveta od svih je da budete srećne, jer će mu to biti najveća kazna.

Međutim, ukoliko želite nešto konkretnije i bolnije da zadesi vašeg partnera potražite savet profesionalaca.

Naime, dvoje

preduzimljivih Amerikanca u Los Anđelesu pokrenuli su firmu putem koje nude usluge lažnih alibija, anonimnih uvreda i osveta svih vrsta. Ova jedinstvena ponuda je i te kako popularna.

Tako je jedna žena nedavno zatražila od ovih ljudi savet da javno ponize njenog bivšeg supruga. U tu svrhu oni su zalepili plakate sa natpisom oko njegove kuće i radnog mesta koji dotičnog optužuju da novac troši na striptizete umesto na vlastitu decu.

Poznati fudbaleri u seks skandalima: Varaju trudne žene, plaćaju prostitutke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs