Obratite pažnju

Crveni alarm da vas vara: Ovako se ponaša prevrtljivac!

Ako primetite neki od ova tri znaka u vezi, očekujte da budete prevareni i iznevereni
Ljubav i zavođenje
13:00h Autor:
Crveni alarm da vas vara: Ovako se ponaša prevrtljivac!
Foto: Thinkstock

Muškarac se ovako ponaša kada se sprema da prevari ženu:

1. Otvoreno flertuje sa drugim ženama

Možete ovo pravdati kako god želite. Slobodno govorite sebi stvari poput: "On je muško, a muškarci uvek gledaju žene", "Takva mu je priroda, on je nestašnog karaktera", i slično. Ukoliko muškarac pred vašim očima otvoreno odmerava druge žene, ili im šalje karakteristične signale, ne poštuje vas i samo je pitanje trenutka kada će sa gledanja preći na više stvari.

2. Nestaje "sa radara"

Ukoliko vaš novi dečko s vremena na vreme nestaje, isključuje telefon ili vam ne odgovara na pozive i poruke, znači da pošto poto želi da zadrži svoju privatnost i da ne želi vaše prisustvu u svakom aspektu svog života. To nikada nije dobar znak. Ovo odaje čoveka koji nije spreman da se vezuje, niti da vam se posveti. Biće tu samo dokle mu je zabavno, a već sutra ga možete uhvatiti u zagrljaju druge.

3. Varao je i ranije

Prethodna dva znaka dobijaju dodatno na težini ako imate informaciju da je muškarac u prošlim vezama već varao žene, ili se prema njima odnosio kao prema potrošnoj robi. U zabludi ste ako mislite da možete da ga preobratite. Takvo nešto ne postoji. Ako je muškarac neveran, ne postoji ništa na ovom svetu što će promeniti njegov krakter. Može se privremeno smiriti, ali nikad se neće promeniti.

Ako ti muškarac šalje ovakve poruke, udaj se za njega: Bez greške!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs