Priznanje

Varam trudnu suprugu, ali ne žalim: Moja ljubavnica je savršena žena!

Muškarac u kasnim dvadesetim je iskreno priznao svoju prevaru i koliko uživa u njoj
Ljubav
15:34h Autor:
Varam trudnu suprugu, ali ne žalim: Moja ljubavnica je savršena žena!
Foto: Thinkstock

Muškarac u kasnim dvadesetim godinama iskreno je priznao kako vara trudnu ženu. S jedne strane strašno ga peče savest zbog preljuba, a s druge kaže kako nikad u životu nije iskusio bolji seks kao sa koleginicom sa radnog mesta. Ovo je njegova ispovest:

"Gde početi? U kasnim 20-im godinama sam i u braku četiri godine. Imam ženu svojih godina koja je verovatno moj najbolji prijatelj. Imamo tri godine staro dete i trudna je sa drugim. Oženio sam se sa njome jer je bila jedan od mojih najboljih najprisnijih prijatelja i osećao sam kako će biti dobra žena i majka. Ali, nikad nije bilo vatre u našoj spavaćoj sobi, što je velika razlika u odnosu kako sam živeo pre veze sa njom.

Imamo lep, udoban život zajedno. Upravo smo kupili našu prvu kuću i zaista imamo jako dobar brak. Tokom poslednjih šest meseci puno vremena provodio sam na poslu i počeo sam flertovati sa koleginicom nešto starijom od mene i jako nam je zabavno dok smo zajedno.

Među nama je od početka vladala jaka seksualna napetost i pre nekoliko meseci to se dogodilo i oduševila me je u krevetu. Super nam je i dogovaramo se redovno gde ćemo se naći nakon posla.

Suprug otišao na poslovni put: Kada se vratio kući, sačekalo ga neprijatno iznenađenje!

Seks sa njom je najbolji koji sam imao u svom životu, a imao sam iskustva sa ženama, čak i onima starijim od 40, pa imam sa čime da uporedim.

Ja uopšte ne znam kako opisati taj seks. Imamo tu hemiju koja je neverovatna, a i adrenalin je neverovatan. Moja ljubavnica je u odličnoj formi i izgleda fantastično, ona je savršena žena.

Ne može biti bolja od toga kakva je. Voli eksperimentisati, nije izveštačena i u krevetu je pomalo luda. Radi mi upravo ono što želim od jedne žene i luda je za mnom, želi da budem srećan i voli mi ugađati.

Imali smo i seks u troje pre dve nedelje, sa njenim prijateljem koji voli i muškarce i žene, i bio je to seks na nivou dobrog pornića. Nismo postavljali nikakva pravila i ograničenja. Bilo je odlično. Nadam se kako ćemo to ponoviti.

Ali, u meni postoji i osećaj koji me spušta na zemlju, to je krivica koju osećam prema trudnoj supruzi. Ovo je prvi put da sam prevario svoju ženu i osećaji u meni se sukobljavaju.

S jedne strane imam najbolji seks u životu i odlično se provodim, a sa druge mi preljuba ne da mira jer sa suprugom čekam drugo dete.

Ponekad padam u iskušenje da napustim suprugu i prepustim se strastima. Razmišljam kako sam se možda malo prerano skrasio i osnovao porodicu. Ipak, imam dete koje neizmerno volim, a i drugo stiže sledećeg meseca, i mislim da bi mi strašno nedostajali. Uz to sa suprugom imam savršen porodični život, jako smo slični i teško bi mi bilo tome okrenuti leđa," napisao je on na portalu Reddit.

Ispovest ljubavnice: Afera mi je promenila život nabolje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs