Tužno, ali istinito

Čega bi se oženjeni muškarci odrekli zbog ljubavnice? Gore od ovog ne može!

Novo istraživanje pokazuje da bi se većina muškaraca odrekla omiljenih hobija i novca kako bi mogli da budu s ljubavnicom
Ljubav i zavođenje
12:40h Autor:
Čega bi se oženjeni muškarci odrekli zbog ljubavnice? Gore od ovog ne može!
Foto: Profimedia

Nažalost, u današnje vreme sve je normalnije da oženjeni muškarci imaju ljubavnice s kojima često provode i više vremena nego s vlastitom suprugom i decom.

Stoga je zanimljivo istražiti čega bi se oni sve odrekli samo da bi što više vremena proveli sa "drugom ženom".

Novo istraživanje koje je na sprovela nternet stranica za spajanje parova IllicitEncounters.com, obuhvatilo je 900 muškaraca. Podaci pokazuju da bi se većina muškaraca odrekla nekih svojih omiljenih hobija ili novca kako bi mogli da budu s ljubavnicom.

Na primer, 16 odsto muškaraca koji imaju (ili su imali) ljubavnicu radije ne bi kupili novi auto, 15 odsto njih radije bi odložili planirano uređenje doma (svog, u kojem žive sa suprugom i/ili decom), a isto tako 15 odsto nevernih muškaraca bi lagano žrtvovali već plaćene karte za fudbalske ili neke druge utakmice.

Osim toga, 11 odsto njih bi zbog ljubavnice odustalo od članstva u teretani, 10 odsto bi odložilo kupovinu novog mobilnog telefona, a 6 odsto njih bi žrtvovalo i godišnji odmor samo da ne bi prestali da se viđaju sa ljubavnicom.

Još gore zvuči podatak da bi četvrtina ispitanih muškaraca uštedeli novac tako što bi prestali da odlaze na večere sa suprugom, samo kako bi negde mogli da odu sa ljubavnicom.

Žena priznala da živi u braku bez seksa: Ta nemoć ne može da se opiše!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs