Tužno, ali istinito

Dok je nevernih muževa, biće i ljubavnica: Jedna osoba najviše trpi u ovakvoj vezi!

Prevare se uglavnom dešavaju kada je brak u krizi i kada muškarac jednostavno poželi osveženje u vezi
Ljubav i zavođenje
22:10h Autor:
Dok je nevernih muževa, biće i ljubavnica: Jedna osoba najviše trpi u ovakvoj vezi!
Foto: Thinkstock

Veza sa oženjenim muškarcem postala je tema o kojoj se sve češće priča. Ne samo kod nas, nego i u celom svetu. Pogledajte samo par Pit-Džoli i setite se kako je lepa Anđelina zavela najpoželjnijeg muškarca na svetu i započela romansu sa njim dok je on još bio u braku. Postavlja se pitanje zašto neke žene vole oženjene muškarce?

Jednostavno, to ima veze sa ljudskom prirodom, jer ipak hrana na tuđem tanjiru uvek izgleda bolje, ponekad i ukusnije, od one koja je pred vama. Prema statistikama, prevare se uglavnom dešavaju kada je brak u krizi i kada muškarac jednostavno poželi osveženje u vezi. Ali muškarac koji se razvodi od žene da bi bio sa ljubavnicom? Dešava se, ali ipak ne toliko često.

Upoznale ste ljubav svog života, ali postoji problem, on već ima ženu, a i decu. On je divan, pažljiv, nežan, savršen, sutra biste mogli da se udate za njega, samo da nije već oženjen. Šta radite u toj vezi i kako ste se uopšte tu našli? Evo nekoliko stvari koje morate znati ako se upuštate u vezu sa oženjenim. On je već nečiji muškarac, nije vaš, niti će biti. Svaki oženjen muškarac koji ima ljubavnicu, tu ljubavnicu i krije, što znači - nema izlazaka, večera i ostalih stvari koje rade svi normalni parovi. Muškarac nikada neće priznati vezu sa ljubavnicom, jer onda nikako ne bi mogao da bude uzor svojoj deci. Veza sa oženjenim muškarcem može da traje i nekoliko godina. Posle okončane veze, shvatićete da ste izgubili mnogo vremena ulažući u nešto što nema nikakvu budućnost. Ako se, ipak, upustite u vezu sa ovakvim muškarcem, on za vas nikada neće imati dovoljno vremena.

Muškarci poručili ženama: Nokte i mitisere ne primećujemo, ali ovo nam je bitno!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Bolji ljubavnici?

Činjenica je da su oženjeni muškarci dobri ljubavnici, samim tim što imaju više iskustva, a s obzirom na to da dugo vode ljubav sa svojim ženama, spremniji su za avanture. Mnogi časopisi bavili su se ovim, dobro poznatim, pitanjem: Da li je u redu upustiti se u vezu sa oženjenim muškarcem? Mišljenja su podeljena. Neke žene će reči zašto da ne. Na kraju krajeva, ne varate vi nikoga, a to što on ima ženu to je njegov problem. Postoje žene koje vole da budu sa oženjenima, jer oni znaju više o ženama od neoženjenih, a tu je i i slast zabranjenog voća. Ipak, neke žene će reći da, u principu, i nije baš u redu biti sa zauzetim muškarcem, ali ne treba ni odustati od nekoga za koga vam se čini da je čovek vašeg života. Sa druge strane, mnoge žene će reći da je apsolutno pogrešno biti sa oženjenim muškarcem. Iako vi ne varate nikoga direktno, svakako učestvujete u prevari, i to u prevari u kojoj će biti povređena osoba koja vam nikada nije ništa skrivila. Kakav je to čovek koji bi prevario svoju ženu, svoju zakonitu suprugu i majku njegove dece? Ako je nju mogao da prevari, zašto mislite da neće i vas?

Ne gubite vreme

Žene koje se upuste u vezu sa oženjenim muškarcima najčešće su samo prolazne avanture. Samo u 1 odsto slučajeva muškarac ostavi svoju suprugu da bi bio sa ljubavnicom, a svi ostali vole da sede na dve stolice i mešaju dva sveta - uživaju u sigurnosti koju im pružaju supruge, ali i u uzbuđenju koje im pružaju ljubavnice. Zar zaista želite večno da budete druga? Ne gubite vreme sa oženjenim muškarcem, nije toga vredan.

Svojim priznanjem podigao prašinu: Ja sam partner svojoj ženi, a ne gost koji samo jede i spava!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Obratite pažnju na detalje

Ukoliko ste se upustili u vezu sa muškarcem, a sumnjate da je on oženjen i da to krije od vas, evo nekih znakova koji bi mogli da vam ukažu da ste u pravu.

- Prilično često je nejasan kada vam objašnjava svoje postupke ili obaveze koje ga sprečavaju da se vidite. Ukoliko po prirodi nije zbunjen čovek, definitivno nešto krije od vas.

- Vikendom i praznicima je najčešće zauzet.

- I posle nekoliko meseci zabavljanja odbija da vam da kućni broj, uz obrazloženje da ionako nikada nije kod kuće.

- Na prstu ima vidljiv trag od burme, koju, naravno, skine pre svakog sastanka sa vama.

- Kada jedete u restoranu, račune uvek plaća kešom, nikada karticom. Ok, ovo samo po sebi ne znači ništa posebno, ali ako u kombinaciji sa tim insistira da idete u restorane ili mesta van grada, definitivno krije vašu vezu. Da li zaista verujete da je baš romantično da se stalno krijete?

- Mobilni telefon uvek isključi kada ste zajedno. To može da znači i da ne želi da ga niko uznemirava dok ste zajedno i da je jedna od retkih pristojnih osoba, ali na žalost ovakve osobe se retko sreću. Moguće je da isključuje mobilni da ga supruga ne bi pozvala u nezgodnom trenutku.

- Nekada ste u vašem stanu, nekada u hotelu, ali nikada kod njega jer je, kako sam kaže, preveliki nered i tako je od kada ste se upoznali.

Posle svega ovoga, ponovo postavite sebi pitanje: Biti sa oženjenim ili ne? Odluka je isključivo na vama, ali dobro razmislite. U najvećem broju slučajeva time malo dobijate, a mnogo gubite. I ne samo vi, svi gube. Tako da, čak i da zanemarimo etiku, besmisleno je. Mnogo je bolje naći nekoga samo za sebe, ko će voleti samo vas i koga nećete deliti ni sa kim. Zar to nije lepše od prevare? Razmislite, to i nije toliko teško.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs