Pun pogodak

Blago vama ako ste s njim u vezi: Ovaj horoskopski znak ne pomišlja na prevaru!

Ovaj znak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvek razmišlja dugoročno
Ljubav i zavođenje
17:16h Autor:
Blago vama ako ste s njim u vezi: Ovaj horoskopski znak ne pomišlja na prevaru!
Foto: Shutterstock

Monogamija je za većinu ljudi najvažnija "stavka" u svakoj ljubavnoj vezi. Horoskop otkriva mnogo o stavu prema preljubi, a jedan horoskopski znak poznat je po svojoj bezuslovnoj vernosti.

Od svih horoskopskih znakova, Rakovi najviše teže sigurnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mesta za prevaru. Rak nikada nije u potpunosti srećan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvek razmišlja dugoročno.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

U potrazi je za osobom s kojom će da gradi dom i zasnuje porodicu. Rak mnogo daje i isto tako puno traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvek "vraća" istom merom. Kada naiđe na probleme u vezi, ne izbegava ih, nego ih rešava jer ne želi da išta stane na put ljubavi. Ni ne pomišlja na preljubu kao "metodu" rešavanja problema zato što je odan do samog kraja.

Rak nije jedini horoskopski znak poznat po vernosti, preljuba se klone i:

Bik… pouzdan i teži stabilnosti.Vaga… ima urođenu čežnju za pravdom i poštenjem, pa želi harmoničnu vezu.Devica… osetljiva i "tradicionalna" u ljubavi.Jarac… strpljiv, radiće na vezi koliko god je to potrebno.

Ovaj horoskopski znak je prava dobrica čak i na svoju štetu: Blago vama ako ih imate kraj sebe!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs