Ispovesti

Ona dopušta mužu da je vara: Meni je najvažnije da mi ispriča sve detalje njegove afere!

Nakon što je Saira javno na televiziji otkrila da mužu daje zeleno svetlo ako želi seks sa drugom ženom, javile su se i one devojke i žene koje već godima znaju da ih suprug vara
Ljubav
22:36h Autor:
Ona dopušta mužu da je vara: Meni je najvažnije da mi ispriča sve detalje njegove afere!
Foto: Profimedia

Saira Khan (46) izazvala je burne reakcije nakon što je uživo na televiziji rekla kako svom suprugu Stevenu Hajdeu (51) dopušta da spava s drugim ženama.

"Još uvek volim svog supruga, mazimo se i to je divno. Ali nisam zainteresovana za seks. Rekla sam mu da slobodno to učini s nekom drugom ako želi," navela je ona. Ali Steven poriče da je ikad iskoristio tu priliku.

Njeno priznanje šokiralo je žene širom sveta, ali nisu baš svi ostali iznenađeni.

Naime, u redakciju britanskog Sana javile su se još tri žene koje su objasnile zašto dozvoljavaju svojim partnerima da dele krevet s drugima.

Lauren Lokvud (20) izgubila je libido nakon trudnoće. Nije se osećala prijatno dok je vodila ljubav sa suprugom Džonom(23), stoga mu je dopustila da svoje potrebe zadovolji s drugim ženama.

"Uvek smo imali divan seks i vodili bi ljubav tri puta nedeljno. Ali kad sam zatrudnela više nisam bila raspoložena. Sad je prošlo gotovo godinu dana", govori majka devetomesečne devojčice.

"Potpuno saosećam sa Sairom Khan kad kaže da se oseća kao da beži kad njen muž želi seks. Muškarac treba da zadovoljava svoje potrebe redovno, pa sam odlučila da mu dam blagoslov da se zabavi s drugim ženama, inače mislim da bi me ostavio," priča Lauren.

"Mnoge žene možda misle da to zvuči ludo, ali ja znam da me on voli. Meni se uvek vraća i pomirila sam se s činjenicom da vodi ljubav s drugim ženama. Devedeset posto svog vremena provodi sa mnom i to je dovoljno. Ali imam neka pravila: ne sme da se nalazi ni s jednom ženom koju poznajem, ili koja živi u našem mestu. Takođe, ne želim da znam detalje i mora da koristi zaštitu. Verujem da ih nalazi u kafiću, ali ne znam broj s kojima je bio," ispričala je Lauren koja kaže kako zna da će joj se libido uskoro vratiti jer je mlada žena, ali kako će dotad ostati pri svojoj odluci.

Žena (46) na nacionalnoj TV saopštila mužu: Nađi neku drugu ženu za seks, zaslužuješ to! (VIDEO)

"S tim ženama je samo jednu noć i ništa mu ne znače. Moji prijatelji misle da sam luda i to nikad ne bi dopustili svojim muževima, ali ja sam vrlo otvorena osoba."

Njen suprug smatra da je najsrećniji čovek na zemlji i da je njegova supruga "legenda".

"Volim Lauren, ona je moj svet, i jako sam srećan što imam tako kul partneriku koja mi dopušta seks s drugim ženama da zadovoljim svoje potrebe," kazao je Džon.

Maria-Luis Varne (59) dopušta svom parteru da ide u krevet s drugim ženama jer joj je zapretio da će je ostaviti ako mu to zabrani.

Ona kaže kako je bila užasnuta kad joj je to prvi put rekao, ali Tim Roč (58) gleda na seks kao na čin.

"Spavati s drugim ženama za njega je kao jesti ili spavati. To je fizička potreba koju svaki čovek treba," navela je Maria-Luise koja prijašnjim partnerima to nije dopuštala.

"Tim mi je odmah rekao da nikad nije bio veran i da to nema nameru da postane. Za mene je to čin ljubavi. Rekla sam mu da mi laže kad krene na sastanak sa drugom ženom. Takođe, ne sme biti sa ženama iz našeg grada, odbijam da me ponizi u javnosti. Iako me situacija nekad rastuži, ćutim i idem dalje," ispričala je Maria.

Majka dvoje djece, Angharad Jederies (26), takođe dopušta svom partneru Tianu Receu (34) da spava s drugim ženama. Misli da tako održava zdravu vezu.

"Radije mu dopustim da spava s drugim ženama, nego da me vara iza leđa. Nikad nisam bila ljubomorna, znam da je to samo seks i potpuno mu verujem. To je kao da ga pošaljem da ide u posetu prijatelju, a onda mi sve ispriča kad se vrati.

Na početku veze oboje smo se složili da možemo voditi ljubav s drugim ljudima dok god to iskreno priznamo," izjavila je Angharad koja je nakon godinu dana veze odlučila da nema potrebe spavati s drugim muškarcima.

"Tian je to još uvek htio, a ja sam bila srećna jer je on srećan što to može činiti. Uvek mi ispriča detalje. Potpuno razumem da ima potrebu da spava i s drugim ženama. To ne znači da me voli manje. Imamo zdrav seksualni život na koji to ne utiče."

Tian navodi da svoju ženu zato više poštuje.

"Za mene je to samo seks. To se događa svakodnevno, samo smo mi o tome otvoreni," tvrdi.

Moja supruga (30) se ugojila: Više ne mogu da zamislim seks sa njom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs