Ispovest

Bio sam sa starijom bogatom ženom: Nije me sram što je plaćala za moje telo!

Preselio sam se kod nje i živeo s njom. Bilo je odlično. I znate šta, nije mi bio uopšte neprijatno. Voleo sam taj način života. Sve sam imao. Stalno njeni pokloni. Kupila mi je čak i auto koji je prepisala na mene, kaže muškarac koji za sebe tvrdi da nije muška sponzoruša
Ljubav i zavođenje
03:48h Autor:
Bio sam sa starijom bogatom ženom: Nije me sram što je plaćala za moje telo!
Foto: Shutterstock

Nisam išao na faks. Završio sam srednju školu i odlučio da se zaposlim. Nije mi se učilo. Bio sam previše lenj. Roditelje nije bilo baš briga za moje školovanje, glavno da ne treba da me finansiraju i da se odselim. Tako je i bilo.

Živeo sam neko vreme sam. Pa sa devojkom. Pa opet sam. Naravno, novca nikad dosta pa sam tražio novi posao. Tako sam i upoznao tu stariju ženu. Nisam radio za njenu firmu, nego zapravo za nju. Kad sam došao na razgovor bila je ona prisutna. Javili su mi da sam odbijen, ali usledio je poziv direktno od nje za ručak. Rekao sam zašto da ne.

Ostavila sam muža zbog 18-godišnjaka: Ovako je sve počelo!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Besplatan ručak, a i ona je bilo brutalna. Dobra ženska. I ultra bogata žena. Razvedena, hehe. U godinama, ali se držala predobro. Šta da vam kažem. Ručak se završio kod nje u krevetu. Par puta smo se tako videli, pa bismo završili kod nje. Nisam nikada imao osećanja prema njoj, niti ona prema meni. Bio je to jednostavno dobar posao. Ona mi je kupovala odeću i stvari koje sam hteo, a ja sam njoj pružao užitak kakav drugi nisu mogli.

Dobar sam u krevetu i za sebe mogu reći da sam dosta atraktivan, tako da znam da mi nije mogla odoleti. Još sam dosta mlađi, pa je to pali. Inače imam 24 godine. Preselio sam se kod nje i živeo s njom. Bilo je odlično. I znate šta, nije mi bio uopšte neprijatno. Voleo sam taj način života. Sve sam imao. Stalno njeni pokloni. Kupila mi je čak i auto koji je prepisala na mene. Znači nije bila pokvarena. Sa svoje 24 godine sam imao auto o kojem sam mogao samo da sanjam pre.

Njemu 17, njoj 72: Upoznali se na sahrani njenog sina, venčali 3 nedelje kasnije! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Bili su tu satovi i putovanja na najbolja mesta i u najbolje hotele. Sve sam imao. Moram priznati - jedno od boljih iskustava ikada. Ali moram odmah reći da nisu svi za to. Ja sam bio. Nikada niko od mojih prijatelja nije znao da sam s njom, a roditelje kao što sam rekao nije bilo briga ni gde sam. I ne nazivam se muška sponzoruša ili kako već. Bio je to zaista dobar posao. Raskinuli smo na lep način. Dala mi je sve stvari koje mi je kupila da zadržim. Bila je stvarno korektna. Čujemo se tu i tamo, ali samo preko poruka. Htela je da mi pomogne čak oko posla da nađem, ali rekao sam da dalje idem sam. Stvarno super žena. Šta da vam kažem nego da mi je bilo odlično i sve bih opet ponovio.

Sponzor se opametio: Vreme je da nađem devojku koja će brinuti o meni!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs