Nečuveno

Bio mi je sve, a krio je strašnu tajnu: Najveća izdaja sa Mosta ljubavi! (FOTO)

Jedna Beograđanka našla se sasvim slučajno na Mostu ljubavi, na kom je pre 10 godina zaključala svoju ljubav, a potom preživela najveće razočaranje
Ljubav i zavođenje
17:22h Autor:
Bio mi je sve, a krio je strašnu tajnu: Najveća izdaja sa Mosta ljubavi! (FOTO)
Foto: Stil

Jedna od glavnih atrakcija u samom centru Vrnjačke Banje svakako je Most ljubavi, jedan u nizu mostića koji prevodi preko uske rečice, koja se pruža duž čitavog šetališta.

Most je prava atrakcija za zaljubljene turiste, ali i meštane koji žele da svoju ljubav zaključaju katancem na ovom mostu, ispisujući imena i zauvek ostavivši ključeve od katanaca u malom rečnom brzaku.

Jedna od njih je i Mila (26) iz Beograda, koja nam je sasvim slučajno odgovorila na pitanje šta se desi kad ljubav pukne, a već ste stavili katanac na most.

"On je bio moja prva ljubav, moje sve. Imala sam 16 godina kad smo se upoznali i sanjala sam o budućem braku i zajedničkom životu tokom te dve godine koje smo proveli zajedno. On je bio iz Bosne, ali nije mi bio problem da svakog vikenda putujem tamo.

Vratila se kući iz noćne smene: Šokirala se kada je videla s kim joj muž spava!

Foto: Stil
Foto: Stil

Jednom prilikom sam sa bakom prolazila kroz Vrnjačku Banju i poželela da mu i na taj lep, simboličan način pokažem svoju ljubav. Nisam ni slutila šta on radi dok ja našu ljubav vezujem za most.

Nedugo nakon što sam se vratila iz Vrnjačke Banje, od sestre koja je takođe živela u Bosni, saznala sam strašnu istinu - moj dečko, kojeg sam gledala kao budućeg oca svoje dece, bio je homoseksualac, a sa mnom u vezi je bio samo da bi pred društvom imao devojku i jer nije smeo nikome da prizna svoje seksualno opredeljenje.

Nije me nikada ni voleo. Svi su govorili da sam lepa, i zato je mene odabrao. Kada sam mu sve to sasula u lice, nije imao hrabrosti ni da me pogleda u oči, samo je ćutao i gledao u pod.

Bio je sasvim prosečan čovek, nimalo tip muža koji vara: 10 godina vodio dvostruki život!

Foto: Stil
Foto: Stil

Izašla sam iz njegovog stana i više ga nisam nikad videla, iako sam nekoliko puta dolazila u Bosnu. Nedavno sam čula da se oženio, tako da više ne znam šta je tu bila istina, ali ovaj katanac i dalje ovde stoji. Neka ga, i tako ničemu nije služio", ispričala nam je Mila.

Čuvši naš razgovor sa Milom, ulični prodavac nam je dobacio:

"Ovde se stvarno svašta dešava. Viču, svađaju se, plaču, traže katance, hoće da ih kidaju. Roman bismo mogli da napišemo", otkrio nam je čovek.

Monah Serafim za Stil o deci, vaspitanju i novcu: Ne trčite za parama, zapamtite ove reči!

Foto: Stil
Foto: Stil

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs