ovi snovi predskazuju udaju

Pročitajte ih i pronaći ćete sreću: Ako sanjate ova 4 sna, uskoro ćete stati na ludi kamen!

Određeni snovi mogu da vam predskažu skorašnju udaju.

Zanimljivosti
00:37h Autor:
Pročitajte ih i pronaći ćete  sreću: Ako sanjate ova 4 sna, uskoro ćete stati na ludi kamen!
Foto: Profimedia

U ljudskoj prirodi je da pokušavamo objasniti život i da tražimo tajne znakove koji ukazuju na neke buduće događaje.

Upravo zato mnogi ljudi čvrsto veruju u simboliku snova i njihovu moć.

Od naveštanja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspeha, svaki san može da otkrije mnogo toga, pa čak i kada ćete se udati.

Prema verovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da vam venčanje "kuca na vrata".

Ove stvari odmah izbacite iz spavaće sobe: Feng Šui saveti za miran i kvalitetan san!

foto: Profimedia

Evo koji vam snovi predskazuju najsrećniji dan u životu:

Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne vredi i za vaše snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćete uspešno preskočiti sve prepreke koje vam se nalaze na putu, snovi u kojima rušite zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidite ostatke zida znače da je pred vama pozitivan životni period. Ako u svojim snovima gradite novi zid, pripremite se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe .

Zeleni venac

Ako vidite zeleni venac u snu znači da ćete uspešno izbegavati sve brige i probleme. Zlatni venac predznak je dugog i srećnog života, crveni venac označava vernu ljubav, dok zeleni venac označava da ćete se uskoro udati. Ali, postoje i venci koje nije dobro da videte u snu. Reč je o onim cvetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost.

Drvo trešnje Ako se ovo ukusno voće našlo u vašim snovima, prava ste srećnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćete uskoro upoznati osobu koja će vas oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu berete trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedete, pred vama je povoljan zdravstveni period. Ako želite da se uskoro udate, nadamo se da će se u vašim snovima da se nađe drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako to drvo cveta, predviđa vam se radostan bračni život.

Jahanje ždrebeta

Ždrebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udate, u svom treba da ga jašete. Jahanje ždrebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogle da iznenadite sve svoje bližnje. Kupovina ždrebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje pokazuje na to da ćete nekoga obradovati, a prodaja da radite posao koji volite. Ali, nije sve tako ružičasto. Ako ti neko u snovima ukrade ždrebe, mogle bi nekoga izneveriti, a ako ga u snu dobijete na poklon, predviđa vam se neprijatno iznenađenje.

Jedna čaša slane vode dnevno oporavlja ceo organizam: Savršena koža, lak san, nadutost će postati samo uspomena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs