Astro prognoze

Maj 2018, mesečni horoskop za Ribe: Energija i divna osećanja dominiraju!

Bićete ispunjeni najlepšim emocijama

Zanimljivosti
Autor:
Maj 2018, mesečni horoskop za Ribe: Energija i divna osećanja dominiraju!
Foto: Shutterstock

Maj mesec će obeležiti dokazivanje na poslu i opravdavanje poverenja i pozicije. Ipak, ako budete mudri, sve ćete okrenuti u svoju korist. Period je odličan čak i za rizična ulaganja, jer mogu dosta da se isplate, a vaše odlične ideje biće adekvatno nagrađene novcem.

Mogu da se jave i finansijski problemi, ukoliko niste o svim većim troškovima dobro razmislili i doneli ste odluku naprečac. Imaćete nekoliko opcija da rešite ovaj problem, i to kreativnošću koja je za vas karakteristična.

Sve to kraja maja, imaćete potrebu da se krećete, upoznajete nove ljude, posećujete komšije, pišete pisma... Bićete osetljiviji na lepotu, harmoniju i ljubav nego inače.

Kada je reč o vezama, trudite se da ne obećavate velike stvari - na to će vas "terati" baš ova osetljivost, ali to će ipak biti obećanja koja nećete moći da ispunite, što kasnije može da dovede do svađa i nerazumevanja.

U poslednjoj nedelji maja moraćete više da se odmarate. Do tada će sve biti sjajno. Imaćete osećaj kao da možete da poletite od energije.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs