Astro tranzicija

Venera danas ulazi u Blizance: Ako radite ove stvari poboljšaćete pozitivnu energiju i sve će vam ići od ruke!

Povećajte dobra dejstva ove tranzicije.

Zanimljivosti
Autor:
Venera danas ulazi u Blizance: Ako radite ove stvari poboljšaćete pozitivnu energiju i sve će vam ići od ruke!
Foto: Profimedia

Danas Venera napušta znak Bika i prelazi u znak Blizanaca što nagoveštava potrebu za povezivanjem i komunikaciju. Da bismo pospešili dobra dejstva ove pozicije Venere bilo bi dobro raditi sledeće stvari.

1.Družite se

Vreme je da se napusti samodovoljnost i pokrene se komunikacija na svim nivoima. Ova Venera živi za druženje i razmenu ideja koja u budućnosti mogu da dožive realizaciju.

2. Razgovarajte više

Venera u Blizancima se oseća prijatno kada razgovara, lepo, razgovetno i na intelektualnom nivou. Bilo da je to usmeno, putem interneta ili telefona, bitno je da se priča. Kratke razmene poruka vas mogu dovesti na naeočekivana mesta, a možda i poneko zaljubljivanje.

Saznajte da li ste rođeni pod srećnim brojem: Sedmica donosi mudrost, a osmica bogatstvo!

foto: Shutterstock

3. Čitajte

Kako je vladar Blizanaca Merkur i „hrani“ se informacijama, pa kada Venera kroči na ovu teritoriju pojačava se potreba i želja za čitanjem i upijanjem informacija. Svi znamo da knjige proširuju svest, što ovoj Veneri prija.

4. Plešite

Venera sama po sebi vlada igrom, te ne bi bilo loše da upišete neki kurs plesa ili pak da se angažujete u nekom sportu koji uključuje igru.

Ona se uvek ističe, svi muškarci joj padaju pod noge: Najveća zavodnica horoskopa, žena koja može da ima svakoga!

foto: Profimedia

5.Krećite se

Spremite udobnu obuću i krenite u šetnju pa kud vas put nanese. Ova malo nepredvidiva Venera ne podnosi mirovanje, traži pokret i istraživanje bez najave. Zaputite se na putovanje ako vam to sada odgovara.

6. Ne prekorevajte se

Blizanci su znak dečje igre, pa šta god rekli i učinili zarad svog užitka neka ima primesu dečjeg zanosa. Popustite detetu u sebi.

7. Ne donosite teške odluke u ljubavnim odnosima

Period Venere u Blizancima iskoristite za stvaranje laganije atmosfere u odnosima, ne tražite sad ni od sebe ni od drugih preteranu ozbiljnost. Pa i ako je potrebno da se odlučite između dva muškarca ili dve žene, odložite to za kasnije. Vreme je za zabavu.

Drevni horoskop Maja otkriva vašu sudbinu: Evo na koga se lepi novac, a ko će ostvariti duboku i srećnu starost!

foto: Shutterstock

8. Imajte plan B

Zbog svoje brzopletosti i malo dominantnije nezrelosti ova Venera stvara nekad komplikacije koje zahtevaju dodatni plan za situaciju „šta ako ne uspe?“. Smislite obavezno nešto unapred što može da vas izvuče iz neprijatnih situacija, specijalno onih vezane za međupartnerske odnose.

9. Budite otvoreni

Period Venere u Blizancima iskoristite da prekinete sa predrasudama koje su loše jer uskraćuju neka nova iskustva ili razmenu mišljenja koja otvraju nove vidike. A novih ljudi i ideja nikad dosta.

foto: Shutterstock

10. Dodirujte se

Ako nemate koga da zagrlite ili dodirnete rukom baš u trenutku kada vam je to potrebno, dodirujte sebe, zagrlite se koliko možete. Dodiri prstima su opuštajući lek za ovu Veneru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs