Astrologija upozorava

Merkur u Strelcu donosi lakomislenost: Pažljivo sa novcem!

Merkur je 5. novembra ušao u Strelca, gde će se zbog retrogradnog kretanja u decembru zadržati vrlo dugo - 65 dana

Zanimljivosti
21:29h Autor:
Merkur u Strelcu donosi lakomislenost: Pažljivo sa novcem!
Foto: Shutterstock

Kada Merkur 3. decembra dođe do 29 stepeni Strelca počeće da nazaduje, a kad se 22. decembra vrati na 13 stepeni Strelca opet će da promeni smer. Napokon, 11. januara ući će u Jarca.

Pod uticajem ovog tranzita ljudi su poletni i nagli, ali i lakomisleni i neprecizni. Postavljaćete sebi velike i daleke ciljeve, ali ćete u nastojanju da ih ostvarite zanemarivati detalje i preskakati neke stepenice.

Bićete vrlo optimistični i preduzetni, ali to nije dovoljno za uspeh. Pričekajte s akcijom dok niste odvagali rizike i proverili moguće prepreke i ograničenja. Napravite raspored, stavite podatke na papir i prema potrebi posavetujte se s nekim iskusnijim.

Kako da provedete ceo dan bez potrošenog dinara: Uštedećete pravo malo bogatstvo!

foto: Shutterstock

Opasna strast za trošenjem

Optimizam bi mogao da vas podstakne na nerazumno trošenje. Brzo ćete se "zapaliti" za neki proizvod ili uslugu i posegnuti za novčanikom bez razmišljanja o posledicama.

U društvu ćete biti aktivni i otvoreni, a ako ste i inače ekstrovertni mogli biste da postanete brbljivi i napasni. Nećete imati dlake na jeziku, pa ćete i bez namere nekog uvrediti ili zbuniti nepreciznim ili dvosmislenim porukama.

Stvari koje privlače nesreću i siromaštvo u vaš dom: Nikada vam ne bi palo na pamet!

foto: Profimedia

Merkur u Strelcu povoljan je za Ovnove, Lavove, Vage i Vodolije, a izazovan za Device, Ribe i Blizance. Ova procena će naročito da važi za vreme vladavine Strelca, kad će se s Merkurom družiti i Sunce, a od 1. decembra i Venera.

Međutim, između 3. i 22. decembra retrogradni Merkur će svim znakovima komplikovati ophođenje, promet, trgovinu i misaone procese.

Ciganske karte za novembar 2017: One nepogrešivo pogađaju budućnost svakom znaku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs