Obratite pažnju

Ciganske karte za novembar 2017: One nepogrešivo pogađaju budućnost svakom znaku!

Zavirite u buran period koji je pred nama ovog meseca

Lifestyle
21:38h Autor:
Ciganske karte za novembar 2017: One nepogrešivo pogađaju budućnost svakom znaku!
Foto: Shutterstock

Saznajte šta vam ovog meseca poručuju nepogrešive ciganske karte, prenosi Moj astrolog.

OVAN

NEŠTO NOVCA – SUDIJA - DAR

Ljubav

Nešto oskudnija i lošija komunikacija u emotivnim vezama i brakovima koja stoji Ovnovima u prvoj dekadi novembra, može se prevazići, problemi razjasniti i poboljšati situacija. Kraj meseca je posebno lep Ovnovima koji planiraju brak, otpočinjanje zajedničkog života, veridbu. Slobodni pripadnici ovog znaka biće u fazonu novih poznanstava, ali će se teško istinski otvarati suprotnom polu. Malo ćete lutati, mnogo flertovati, a ako se pojavi "ozbiljan kandidat za osvajanje vašeg srca, to će se dogoditi u drugoj polovini novembra. Tek ovoj osobi moći ćete da pokažete koliko ste zaista nežni i željni ljubavi.

Posao

Početke novih saradnji, poslovnih projekata, dogovora očekujte tek sredinom novembra meseca. Prvi deo novembra uglavnom će se svoditi na svakodnevne obaveze, na završavanje papirologije, prikupljanje dokumentacije koja vam je bitna, ili na kontakte sa potencijalnim saradnicima. Em će u drugom delu novembra biti življa atmosfera na poslu, em vas tada očekuju I bolje finansijske prilike. Pojedini Ovnovi u poslednjoj dekadi meseca mogu očekivati I napredovanje, promenu radnog mesta ili novčanu nagradu.

Zdravlje

Mogući su problemi sa žalucem i crevima, pa bi bilo dobro kontrolisati ishranu. Stariji pripadnici znaka mogli bi imati problema sa šećerom i holesterolom.

BIK

KUĆA – ČEŽNJA - GUBITAK

Ljubav

Bikovi u dužim emotivnim vezama nadaju se stabilizaciji odnosa sa voljenom osobom, a neki od vas priželjkuju i konkretizaciju veze, u smislu zajedničkog života ili braka. Bojim se da tokom ovog meseca sve može ostati samo na vašim željama, a da će realizacija planova biti malo izvesna. Očigledno je da ste vi i partner u jednom neudobnom periodu, kada je potrebnije usmeriti se na stabilizaciju i očuvanje odnosa, a planove za budućnost ostaviti za neku drugu priliku. Slobodni Bikovi, pogotovo oni koji su duže sami mogu se odlučiti za jednu neobaveznu priču, nadajući se da će ona vremenom prerasti u nešto više.

Posao

Već duže vreme se suočavate sa određenom stagnacijom u svojim planovima i ciljevima, i evidentno je da još uvek nije u potpunosti otvoreno vreme za vaše napredovanje i veće pomake. Trudite se da sačuvate ono što imate, posvetite se poslovnim partnerstvima i saradničkim odnosima u kojima ste, izvršavajte svoje obaveze na vreme i težite skladu u komunikaciji sa drugima. U drugom delu novembra može se otvoriti prostor za novu saradnju ili projekat, koji na prvi pogled, dosta obećava.

Zdravlje

Statičnost, preterano uživanje u hrani i slabo kretanje vam je veliki minus tokom novembra. Ukoliko želite da se osećate bolje, moraćete da promenite svoje navike.

Mesečni horoskop za novembar 2017: Prognoze nisu dobre, jedan znak srlja pravo u propast!

foto: Shutterstock

BLIZANCI

MISAO – NEPRIJATELJ - LOPOV

Ljubav

Malo dešavanja za one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Uglavnom će se odnos sa partnerom svoditi na svakodnevicu, koja će kao i do sada, biti prožeta i usponima i padovima. Očigledno je da nešto u vašoj komunikaciji sa voljenom osobom ne funkcioniše baš kako treba, ali moguće je i da vas obaveze odvlače jedno od drugog, pa iz tog razloga imate malo vremena za lepe zajedničke momente. Blizanci koji su slobodni mogu osetiti veliki emotivni zanos prema jednoj osobi. Smatraćete da ste pronašli osobu baš po vašoj meri, što nije nemoguće, ali računajte da će veza biti prožeta jakim strastima i ljubomorom.

Posao

U ovom mesecu imate mnogo snage i volje, ali sa druge strane – potpuno ste neorganizovani, a možete se i zaluđivati nekim nepraktičnim i neprofitabilnim idejama I planovima. Nemojte se "širiti" na sto strana, već se fokusirajte samo na jedno, najbitnije pitanje ili segment, jer ćete na taj način obezbediti sebi uslove da uspete. Trudite se da u komunikaciji budete jasni i ne računajte na to da drugi mogu da vam čitaju misli, jer će nedorečenost dovoditi do nesporazuma. Po pitanju novca – iskreno, onako.

Zdravlje

Svaki čas će vam nešto faliti. Malo, malo pa ćete biti umorni, pa prehlađeni, na vas će se lako kačiti virusi i bakterije. Potrebno je da ojačate svoj imunitet.

RAK

LJUBAV – NESREĆA - PUTOVANJE

Ljubav

Velika mogućnost za trudnoću je naglašena zauzetim Rakovima. Planirali ili ne planirali, sve je otvoreno da do toga dođe. Takođe, u ovom mesecu ćete vi i partner imati naglašeno povećanje strasti, što može povremeno aktivirati i ljubomoru i posesivnost, ali ćete uspešno izlaziti sa time na kraj. Posvetite se odnosu sa voljenom osobom, jer on može tokom novembra bukvalno procvetati. Što se slobodnih Rakova tiče, velika emocija i strast se mogu probuditi prema nekom već u prvom delu novembra. Itekako su vam otvorene šanse da uđete u jednu jaku ljubavnu priču. Bićete više nego zadovoljni dešavanjima.

Posao

Pred Rakovima je uspešan poslovni mesec, ali računajte da ćete morati poprilično truda i energije da uložite u poslovnu svakodnevicu. Očekuje vas veliki broj obaveza, iznenadni preokreti i rešavanje problema u hodu. Jako vam je naglašeno sve što se vezuje za inostranstvo i saradnju sa državnim i javnim ustanovama. Takođe, talenti, hobi i kreativnost vam mogu doneti neočekivano dobru zaradu. Baš što se tih finansija tiče, iako će troškovi sredinom meseca biti povećani, bićete zadovoljni postignutim.

Zdravlje

Najveći problem po pitanju zdravlja kod mlađih Rakova se vezuje za prehlade i virusne infekcije. Stariji pripadnici znaka bi trebalo da obrate pažnju na pritisak.

Rođeni u novembru su pravi veseljaci: Roždanik otkriva šta im je sudbina namenila!

foto: Shutterstock

LAV

VERNOST – UDOVICA - PORUKA

Ljubav

Ukoliko ste nezadovoljni kvalitetom odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom, a verujem da velika većina vas jeste, u trećoj dekadi novembra postoje šanse za popravljanje vaše komunikacije, ali i za jednu življu i rasterećeniju atmosferu. Vi ste pomalo smoreni, potrebno vam je više "akcije", dešavanja, lepih trenutaka i opuštenosti sa zajedničkim prijateljima. I to će doći na dnevni red, ubrzo ćete biti bolje volje. Slobodni Lavovi će se okružiti bliskim prijateljima i sa njima provoditi svoje vreme, postati statični i nezainteresovani za bilo kakve društvene aktivnosti. Kraj meseca donosi pozitivne promene.

Posao

Čekate neke promene i već pomalo odustajete od svega, jer vam se čini da se ništa pozitivno i podsticajno ne dešava u poslovnom segmentu. Možda očekujete previše, a moguće je i da ste se nadali da će sve ovo ići mnogo brže. No, vašem čekanju je tokom novembra zaista kraj, jer poslednja dekada meseca aktivira sve ono oko čega ste se angažovali u proteklom periodu. Odličan je momenat za dogovore, za promenu radnog mesta, za dobijanje novih projekata, čak i za nezaposlene.

Zdravlje

Stariji mogu imati pad imuniteta i aktiviranje hroničnih tegoba, naročito u prvom delu meseca. Ostatak novembra je povoljniji u zdravstvenom segmentu.

DEVICA

LOPOV – ISTINA - NADA

Ljubav

Ovo su lepe karte za zauzete Device, jer mogu u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom uneti više nežnosti, romantike, senzualnosti. Ipak, za neke od vas upozorenje – ova kombinacija karata može ukazati i na pojavu naklonosti prema jednoj osobi koja nije u vašoj blizini, ali sa kojom imate povremene tajne susrete. Vodite računa da ovim ne uprskate odnos u kojem ste. Slobodne Device očekuje zaljubljivanje, ali i preporuka da realnim očima sagledaju osobu koja im se dopada. Nemojte je idealizovati, jer i sami znate da velika idealizacija može dovesti i do velikog razočaranja.

Posao

Ako radite sa inostranstvom, ako radite sa lekovima, alkoholom, cigaretama, ako vaš posao zahteva kreativnost, ideje i inovativnost – novembar mesec će vam doneti prosperitet i uspeh. Ukoliko niste u ovim delatnostima, slobodno računajte da ćete ovaj period bukvalno prespavati. Slaba organizacija, mnogo planova, ali mala realizacija i konkretni rezultati. Moguće je da ćete na kraju meseca shvatiti da ništa konkretno niste uspeli da uradite i da ste se samo vrteli u krug. Finansije – ništa naročito.

Zdravlje

Statičnost, umor, bezvoljnost, smanjen priliv energije. Starijim Devicama i pad imuniteta. Mlađi pripadnici znaka mogu imati problem i sa zubima.

Najlepše lice Zodijaka: Da li ste među srećnicima rođenim u ovom znaku?

foto: Shutterstock

VAGA

NEŠTO NOVCA – ČEŽNJA - PUTOVANJE

Ljubav

Mesec novembar donosi nezadovoljstvo zauzetim Vagama, jer će vam se činiti da se ništa naročito podsticajno i zanimljivo ne dešava između vas i voljene osobe. Vaši susreti i priče su postali jednolični i zamorni, a vama je potrebno nešto da vas pokrene i "oživi". To nešto nemojte tražiti sa strane, već pokušajte da se više posvetite vezi u kojoj ste. Vaša angažovanost može brzo dati rezultate i dovesti do toga da već u trećoj dekadi novembra i vi i partner "živnete", ali i kvalitet vašeg odnosa. Slobodne Vage gore od strasti prema nekom i jako vam smeta što vaš odnos ostaje samo na povremenoj komunikaciji.

Posao

Suočavate se sa ozbiljnim problemom kada su finansije u pitanju i moguće je da ćete svoje snage najviše usmeriti baš na sređivanje ovog segmenta. Dogovori kojima ste se nadali i očekivali ih, prolongiraju se i tamo negde oko polovine meseca već ćete biti u fazonu da odustajete i da se više ni ne nadate boljitku. Naravno, nema razloga za takvo gledanje na stvari. Poslovni segment će se aktivirati u mnogo većoj meri u poslednjoj dekadi meseca. Sve ono oko čega ste se angažovali sada će se pokrenuti I aktivirati.

Zdravlje

Starijim Vagama stoje povremeni problemi sa kičmom i želucem. Što se mlađih tiče, promenljiv nivo energije, ali nećete imati veće zdravstvene padove.

ŠKORPIJA

NEPRILIKA – MISAO - DAR

Ljubav

Zauzetim Škorpijama jako će smetati nesklad u komunikaciji i povremene jače rasprave, koje će naročito biti naglašene u prvoj dekadi novembra. Tražićete način da poboljšate odnos sa voljenom osobom, što će mnogima od vas i uspeti, ali tek pred kraj meseca. No, neki od vas usmeriće svoje misli na tajni flert ili neko simpatično dopisivanje sa drugom osobom. Prijaće vam da vas neko razume i podržava. Naravno, ako je već takva situacija, potrudite se da ovo vaše tajno čavrljanje ne dođe do ušiju i očiju partnera. Slobodne Škorpije će biti u kontaktu sa više osoba, uglavnom preko poslovnog segmenta i prijatelja.

Posao

U prvom delu meseca može se provlačiti pomalo napeta atmosfera u kolegijalnim odnosima. Verovatno je pojačana nervoza rezultat većeg broja obaveza i nekih kratkih rokova. No, pošto je ovo prolaznog karaktera, potrudite se da ne pokvarite odnose sa ljudima koji su vam poslovno bitni. Drugi deo novembra je vrlo pogodan za vaše planove, ali i za ostvarivanje dogovora i saradnji koji se mogu pokazati kao jako isplativi. Ako ste nezaposleni, preko posrednika možete doći do dobre ponude za posao.

Zdravlje

Energetski ste čas gore, čas dole. Svesni ste da morate promeniti nešto u načinu funkcionisanja, ali nemate dovoljno ni volje ni snage za to.

Najveće poštenjačine u horoskopu: Blago vama ako imate ova 3 znaka pored sebe!

foto: Shutterstock

STRELAC

NEŠTO NOVCA – SVEŠTENIK - OFICIR

Ljubav

Svakodnevica onima u emotivnim i bračnim vezama uglavnom je jednolična i statična. Kao da ste se i vi i partner okrenuli svojim obavezama i imate sve manje dodirnih tačaka. Prosto, otaljavate svoju priču. Stoji da niste u laganom periodu, da je već duže vreme vaš odnos na nekoj formi testa ili preispitivanja, ali to ne znači da treba pustiti sve "niz vodu". Polovinom meseca idu nešto bolji dani za vas, pa ih makar iskoristite da obnovite povezanost i lepe stvari koje su vas spajale. Što se slobodnih tiče, od nečega za šta ste mislili da će biti samo povremena komunikacija ili neko neobavezno viđanje, može se izroditi jaka i lepa ljubavna priča. Stoji da će sve ići dosta sporo, ali ćete uživati u svakom koraku ovog puta.

Posao

Dosta finansijskih obaveza, troškova i računa – sa ovim se suočavate na samom početku novembra i ovakva će vas, promenljiva novčana situacija pratiti do pred kraj ovog meseca. Što se posla tiče, uglavnom će vam se činiti da vaši potezi I postupci ne daju neke naročite rezultate. Dobijaćete obećanja ili prolongiranja, ali tek u trećoj dekadi meseca možemo da kažemo da će se nešto zaista i realizovati. Neki od vas baš u tom periodu mogu započeti sa novim poslom ili napredovati.

Zdravlje

Statičnost i neadekvatna ishrana mogli bi zasmetati starijim pripadnicima ovog znaka. Mlađim Strelčevima u prvom delu meseca stoji manji pad imuniteta.

JARAC

SUDIJA – SMRT - DETE

Ljubav

Jarčevi u emotivnim i bračnim vezama mogu tokom novembra meseca doneti bitne odluke koje se vezuju za budućnost njihovog odnosa. To može biti odluka o "radu" na prinovama, ali i odluka o presecanju sa starim funkcionisanjem i početku odnosa na novim osnovama. Jednostavno, izlazite iz perioda težine i ulazite na velika vrata u nešto što će oplemeniti I ulepšati odnos sa voljenom osobom. Slobodni Jarčevi će konačno izaći iz perioda koji traje dosta dugo u kojem su vodili usamljenički život i otvoriti srce za jednu novu emotivnu priču koja kreće od sredine ovog meseca.

Posao

Osoba koju ste u prošlosti upoznali ili sa kojom ste bili poslovno povezani, ponudiće vam tokom novembra nov dogovor, šansu i poslovni početak. Takođe, neke stare saradnje sada se mogu obnoviti i otpočeti, na mnogo boljim i zdravijim osnovama. Generalno gledano – iz prošlosti crpete svoju snagu. Sve ono što ste u proteklih par godina radili, sada će početi da se manifestuje i realizuje. Računajte da je posle teškog perioda sada došao trenutak da se konačno stvari pokrenu na bolje.

Zdravlje

Ozbiljniji pad imuniteta može se dogoditi mlađim Jarčevima sredinom meseca. Stariji će u tom periodu imati aktivaciju hroničnih tegoba.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

SMRT – MISAO - ČEŽNJA

Ljubav

Klackaju Vodolijama emotivni i bračni odnosi tokom celog novembra meseca. Vidi se da ne postoji pravi, određeni razlog za to, pre bi se reklo da ste i vi i partner već jedno duže vreme "pritisnuti" i obavezama i koječime i da iz tog razloga nekako ne uspevate da se povežete na pravi način. Iskreno, ne bi se reklo da ćete svoje nesuglasice rešiti tokom novembra, ali ni da vam dolazi bilo kakva opasnost po vaš odnos. Kao da ćete ovaj mesec prespavati… Slobodne Vodolije čeznu za jednom velikom I pravom ljubavnom pričom. Ne sporim, sada se možete zaljubiti. Ali, da li će to biti “ono pravo”, videćemo.

Posao

I Vodolije će aktivirati nešto što su radile u prošlosti, ili saradnje koje su nekada bile uspešne. Ipak, ne mogu da tvrdim da ćete baš biti stopostotno zadovoljni krajnjim rezultatima, jer mi se čini da vi očekujete mnogo više od onog što ćete dobiti. Možda se to dogodi u nekom drugom mesecu, ali u ovom – zaista teško. Dobro će vam ići sve ono što je vezano za kreativnost, ideje i planove. Ako ste privatnik, pojačajte svoju reklamu, naročito preko interneta. U finansijskom segmentu, pa… onako.

Zdravlje

Ako budete statični, gubićete energiju i osećati se loše. Mlađima se preporučuje fizička aktivnost. Stariji pripadnici znaka – sve hronične tegobe se mogu aktivirati.

RIBE

TUGA – LJUBAV - LJUBAVNICA

Ljubav

Koliko ćete u prvoj dekadi novembra biti nezadovoljni situacijom u svojim emotivnim i bračnim vezama, toliko će ostatak meseca doneti preokret, dobro raspoloženje i zadovoljstvo. Mislim da ćete vi najpre biti inicijator pozitivnih dešavanja i da ćete svojom živošću I ljubavlju "pomaći" voljenu osobu, a samim tim i ulepšati vašu ljubavnu priču. Što se slobodnih Riba tiče, karte kažu da je ovo mesec u kojem se može pronaći ljubav. E sad, zbog karte Tuga, moguće je da je to neko iz prošlosti, ali je itekako moguće da to bude tajni emotivni odnos. Kako god, bitno je da vi budete srećni I zadovoljni posle dužeg vremena.

Posao

Prvenstveno će okolnosti Ribama ići na ruku u poslovnom segmentu. Čak i ako ne budete tražili poslovne prilike, one će se nekako same otvarati ispred vas. Ovo je verovatno posledica vašeg rada u proteklom periodu, pa nemojte da se čudite što ste odjednom dospeli u žižu interesovanja poslovnih partnera i saradnika. Neki od vas mogu tokom novembra i napredovati, i to sredinom meseca. Što se finansijskog dela tiče, bolja novčana situacija je u drugom delu novembra. Neke veće dugove koje imate pokušajte da rešite još početkom ovog perioda.

Zdravlje

Nešto ste osetljiviji u prvom delu novembra. Mlađi će biti skloni prehladama i virusima, dok bi se kod starijih Riba mogli aktivirati problemi sa kičmom i plućima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs