Astro prognoze

Septembar 2017, mesečni horoskop za Bika: 3 odluke čekaju, sad ili nikad!

Ne očekujte da vam se posao ovog meseca isplati
Zanimljivosti
21:10h Autor:
Septembar 2017, mesečni horoskop za Bika: 3 odluke čekaju, sad ili nikad!
Foto: Profimedia

Svi rođeni u znaku Bika septembar treba da iskoriste za planiranje profesionalnih ciljeva i razmišljanje o metodama kako da ih ispune u budućnosti. Takođe, septembar je mesec kada Bikovi treba da se pozabave porodičnim problemima i porade na jačanju svoje psihološke strane.

Mars će uticati na vas da postanete nezavisniji, čak agresivni, a sve sa ciljem da ove osobine iskoristite i okrenete u svoju korist.

Posao: Na polju posla tokom semptembra biće značajnog napretka. Nezaposleni Bikovi imaju velike šanse da pronađu posao koji im se dopada i da za njega budu dobro plaćeni, piše Sunsigns.org. Septembar je povoljan period i za pokretanje sopstvenog biznisa, ali nemojte da očekujete da će vam se odmah isplatiti.

Novac: Zahvaljujući vašem odličnom radu i trudu, nećete imati finansijskih problema tokom septembra. Novac će dolaziti sa nekoliko strana, a početkom meseca najviše ćete trošiti na svoju porodicu. Sve do 20. septembra, novčana ulaganja su veoma rizična. Krajem septembra, Bikovi koji se bave poslom vezanim za modu i fitnes mogu da postignu značajan finansijski uspeh.

Ljubav: Rođeni u znaku Bika tokom septembra će donositi samo dobre odluke vezane za ljubav, brak i potomstvo. Slobodni Bikovi upoznaće i osvojiti divnu osobu zahvaljujući svom šarmu, a oni koji su u lošoj vezi ili braku, uspeće da izglade sve nesuglasice. Do 21. dana u mesecu, moraćete da se potrudite ako želite da u porodici vlada harmonija, ali sav trud će vam se isplatiti. U septembru ćete doživeti najlepše porodične trenutke u 2017. godini.

Zdravlje: Bikovi će biti odličnog zdravlja tokom celog meseca. Ipak, ne bi bilo loše da povedete računa o ishrani i prestanete da odlažete vežbanje.

(Stil.kurir.rs)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs