Iz astro ugla

Septembar 2017. mesečni horoskop za Lava: Starija osoba vas juri, nije pogodno vreme za brak!

Slobodni Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na ljude iz bliskog okruženja, možda se baš među njima krije neko ko bi vam bio savršen za novu vezu
Zanimljivosti
21:10h Autor:
Septembar 2017. mesečni horoskop za Lava: Starija osoba vas juri, nije pogodno vreme za brak!
Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za septembar 2017. godine osobama u znaku Lava donosi posebno izraženu porebu da nešto urade po pitanju svog života.

Posle 11. septembra svi vaši prioriteti biće usmereni ka domu i porodici. Vaša želja za blagostanjem i mirom u kući biće naročito izražena. Samim tim poželećete da u vašoj glavi i srcu vlada mir.

Potrudićete se da odlučite kakve promene želite da napravite u svom životu, a time ćete se posebno pozabaviti u drugom delu septembra.

Posao: Astrološka prognoza za septembar upozorava na prisustvo Marsa u vašem polju karijere, što može da dovede do nekih radikalnijih promena u vašem poslovnom okruženju, piše sunsigns.org. Vrlo je verovatno da ćete morati mnogo više da radite i da se istinski potrudite da ostanete na sadašnjoj poziciji. Mnogi će čak i preći na neki novi posao ili započeti sopstveni biznis.

Novac: Kada su finansije u pitanju, uspećete da u pravom trenutku donesete ispravnu odluku. Neće vam zafaliti mudrosti i lukavstva. Situacija će vam biti u potpunosti jasna.

Ljubav: Na polju ljubavi i emotivnih veza, imaćete dobre prilike da otpočnete neki ozbiljniji odnos. Međutim, kod takvih stvari bi trebalo da budete pažljivi. Naročito obratite pažnju na trudnoću i decu. Moguća je veza sa starijom osobom. Međutim, period nije baš idealan za ulazak u brak. Slobodni Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na ljude iz bliskog okruženja, možda se baš među njima krije neko ko bi vam bio savršen za novu vezu.

Zdravlje: Kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju, na prvom mestu vodite računa o tome da se dovoljno odmarate i opuštate. Napravite prioritete, držite se bitnih stvari, ne trošite energiju na nebitne ljude.

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

Osnovna pravila koja će vas naučiti kako da se oblačite bez greške! (FOTO)

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs