Astrologija otkriva

3 najpametnija horoskopska znaka: Ne možete ih prevariti, vrteće vas oko malog prsta!

Briljantan um, najpametniji u odnosu s ljudima, um naučnika - to je ono što karakteriše ove znakove
Zanimljivosti
21:04h Autor:
3 najpametnija horoskopska znaka: Ne možete ih prevariti, vrteće vas oko malog prsta!
Foto: Thinkstock

Najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se vazdušni znakovi, Blizanci, Vaga i Vodolija. Blizanci imaju generalno briljantan um, Vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok Vodolija ima um naučnika zahvaljujući kojem svet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.

Pamet zemljanih znakova najviše se ogleda u njihovoj sposobnosti da sebi stvore ugodan život i da poseduju mnogo materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, Devica savršenom organizovanošću, a Jarac držeći sve pod kontrolom.

Horoskop po ciganskim kartama za mart 2017: Jarčevi ponovo u šemi sa bivšim ljubavima!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju kroz sposobnost da poseduju veliku životnu snagu. Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, sledi ga ponosni Lav entuzijastične volje za vođstvom, pa Strelac čiji intuitivna vatrenost ne poznaje granice.

Vodeni znakovi pak prednjače kada je reč o emocionalnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju porodicu i održavanje ljudi na okupu, Škorpija će da uradi sve da dopre u srž stvari ne brinući se šta bi mu pri tome moglo stati na put, dok Riba jednostavno voli sve ljude.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs