Nesebičnost na delu

Starica se saplela i zamalo pala: Ono što je vozač autobusa uradio, dirnulo je sve! (FOTO)

Vozač se nijednog trenutka nije dvoumio, već je zaustavio autobus kako bi joj pomogao
Zanimljivosti
20:18h Autor:
Starica se saplela i zamalo pala: Ono što je vozač autobusa uradio, dirnulo je sve! (FOTO)

Nakon što je jedna starica izašla iz autobusa u Korku u Irskoj, vozač Vilijam Haris primetio je da su joj odvezane pertle na cipelama. Iako je starica u tom trenutku već bila van autobusa, Haris se nije dvoumio ni sekunde, već je izašao napolje i zavezao joj pertle. Taj trenutak uspela je da zabeleži putnica iz autobusa, Klara O’Brajen, a njegov gest ju je dirnuo do te mere da je na tome odlučila da mu zahvali na Fejsbuku, prenosi Huffington Post.

Sudeći po njenoj objavi, do tog trenutka jako dugo nije doživela ništa ovako spontano i dirljivo, a upravo je svojoj objavom htela da podstakne lavinu ovakvih divnih gestova. Njena objava na Fejsbuku je do sada podeljena nešto više od tri hiljade puta, ali je zato za tek nekoliko dana uspela da skupi više od 90 hiljada lajkova i gomilu pozitivnih komentara.

Najhumanija devojčica (9): Nećete verovati šta je sve uradila u poslednje 3 godine! (FOTO)

<\/div>

"Zdravo. Htela bih da pohvalim jednog vašeg vozača, koji je vozio autobus 205 od CIT-a do stanice Kent u 15 i 40 sati. Kad je ova starica izlazila iz autobusa, spotakla se i umalo pala. Nakon što je izašla, vozač je primetio da su joj odvezane pertle na cipelama, pa je zaustavio autobus kako bi joj to napomenuo. Kad mu je odgovorila da je primetila, shvatio je da starica ne može da se sagne da bi ih zavezala sama, pa je izašao iz autobusa i odlučio da joj pomogne. Bio je toliko drag i ljubazan prema njoj i odlučio je da sve zaustavi kako bi joj pomogao. Već dugo nisam videla da je neko uradio nešto ovako nesebično i lepo za drugu osobu, a starica je bila jako zahvalna i čak je poslala poljubac kad je autobus odlazio. Vaš vozač mi je popravio dan!" napisala je Klara.

Nakon smrti bebe: Očajne roditelje konobarica oduševila dobrim delom! (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs