Tako joj i treba

Vratilo joj se: Vikala na radnice restorana, a onda je stigla karma! (VIDEO)

Osoblje restorana brze hrane umesto crvenih paprika u jelo koje je naručila mlada žena su stavili zelene paprike, a onda je ona potpuno poludela
Zanimljivosti
22:32h Autor:
Vratilo joj se: Vikala na radnice restorana, a onda je stigla karma! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/oneeyednewt

Na Jutjubu se pojavio snimak histerične mlade dame koja je odlučila da iskoristi pravilo "mušterija je uvek u pravu" do te mere da se nasred restorana potpuno ludački drala na dve radnice, ali onda se dogodila – karma.

Naime, osoblje restorana brze hrane umesto crvenih paprika u jelo koje je naručila mlada žena su stavili zelene paprike. A onda su se radnice još usudile i da međusobno razgovaraju na jeziku koji nije engleski, pa je žena dobila potpuni slom:

"Ako želite da budete pristojni, onda pričajte engleski jer se u Americi priča engleski! Mušterija je uvek u pravu! Moja deca ne jedu zelene stvari, ona jedu crvene paprike!"

3 godine je maltretirao zbog izgleda: Kada je smršala hteo je da izađu, a ona mu je vratila za sve!

Kad je jedna od dve žene za pultom pokušala da joj objasni da naručeni obrok po pravilu prave sa zelenim paprikama, ona je nastavila da vrišti, što je samo eskaliralo kad je čula da bi im trebalo 15 minuta da naprave novo jelo. Nakon još malo divljanja pokupila je svoje stvari, ali budući da je bila prezauzeta vređanjem osoblja nije baš gledala ispred sebe, pa se dogodila potpuno neočekivana stvar – na izlazu se zabila u staklena vrata. Ceo internet tvrdi da je to dokaz da karma zaista postoji.

Karma i zakon privlačenja vas opominju: Ne činite ovih 7 smrtnih grehova!

Pogledajte snimak:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs