Otkrijte

Ko je vaš anđeo čuvar, kad se javlja i šta vam poručuje: Numerologija otkriva!

Numerologija savetuje da saznate koji vas anđeo čuva i da se njemu obraćate za pomoć kada vam je potrebna
Zanimljivosti
12:54h
Ko je vaš anđeo čuvar, kad se javlja i šta vam poručuje: Numerologija otkriva!
Foto: Shutterstock

U svim velikim monoteističkim verama govori se o anđelima. Oni su predstavljani kao duhovna, natprirodna i bestelesna bića koja ne jedu i ne piju, ne rađaju se i ne umiru. Prisutni su u mnogim religijama čija je dužnost da služi Bogu.

Vernici svih religija obraćaju se anđelima čuvarima za zaštitu i pomoć. U pravoslavnoj postoji sedam arhanđela: Mihail, anđeo pobede i suda, Gavril, vesnik božijih tajni, Rafail, utešitelj žalosnih i iscelitelj bolesnih, Uril, prosvetitelj neverujućih, Salatil, anđeo molitve, Jegudil koji se stara o nebeskoj nagradi vernih i Varahil koji ljudima donosi blagoslov i blagodat od Gospoda.

U katoličkoj se takođe govori o sedam arhanđela, od kojih su prva tri najmoćnija: Gabriel, Michael, Raphael, Uriel, Jehudiel, Sealtiel i Barachel.

Da li verujete u reinkarnaciju - 4 znaka da ovo nije vaš prvi život na zemlji!

Međutim, drevne ezoterijske liste navode devet anđela, mešajući i judaističke i kabalističke izvore. To su: Ariel, Chamuel, Gabriel, Haniel, Jophiel, Metatron, Mihael, Rafael, Uriel.

Numerologija savetuje da saznate koji vas anđeo čuva i da se njemu obraćate za pomoć kada vam je potrebna. U tu svrhu, potrebno je da izračunate svoje ime uz pomoć brojeva. Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1B, K, R = 2C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3D, M, T, Đ, DŽ = 4E, H, N, NJ, X = 5U, V = 6O, Z, Ž = 7F, P = 8

Lista stvari koje odmah treba da počnete da radite - Ostatak života biće vam mnogo bolji!

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj sa više cifara, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednocifren. Zatim saznajte ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš lični anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagosloveni ste ako vas on čuva! Šta god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvek osećati Božijim detetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju veru.Tajni smisao molitve... Chamuel unosi svetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmeri uvek gde je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, vaša harizma zrači mirom gde god se pojavite. Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

Horoskop keltskih druida - Kakvu ličnost vam je podarila vaša sveta biljka?

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz posvećenost da budete izabranik svoje sudbine. Verovatno ćete u životu učiniti velika dela, a gde će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

Anđeoski broj - 4: Haniel

Anđeo prihvatanja koji je izuzetnom osetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, video je u vama sposobnost da osetite promenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo uticati na svoju okolinu. Ako je uspešna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lek koji brzo deluje i da vam duša ponovo poleti. Anđeoska poruka koju vam šapuće na uvo: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

Za Ovna je nestrpljenje kobno, Lavu je uvek kriv neko drugi - Evo zašto vam ništa ne ide od ruke!

Anđeoski broj 5: Jophiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji da iskusite Jophielovo čudo. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osetiti. Anđela Jophiel možete prizvati tokom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite. Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, reči će vam da ako pristupite svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazaće Vam i put koji vodi napred. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

Anđeoski broj 6: Metatron

Metatron pomaže da u životu primetite bitne stvari. Prema legendi je davno živeo na zemlji kao čovek i posle smrti je postao Božiji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost sami precizno i sistematski napredujete u životu. Preko njega ćete lakše videti stvari iz sveta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti sa vašeg puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i Vi ste došli na ovaj svet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvek se koncentrišite na dragocene stvari!

Devica je ljudski tornado, Strelac detektor laži - Koja je vaša supermoć?

Anđeoski broj 7: Mihael

On je mač protiv sile tame, on je kroz suze uništio Sodomu i Gomoru jer ni jedan anđeo nije srećan ako ne može da spasi Božju decu. Ali nije on uvek tako zastrašujuć, često je svetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću. Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar vam ne može predstavljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe isterate sve strahove i zamenite ih čvrstom verom koja se usmerava prema Bogu i u vašu sudbinsku misiju.

Anđeoski broj 8: Rafael

Vaš anđeo pomoćnik je nebeski iscelitelj koji vam pomaže ne samo u fizičkim stvarima, nego Vas i blagosilja. Preko njega i vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšaju. Osobe kojima je broj imena 8 poseduju sposobnost lečenja! Naravno, ne odnosi se na sve njih da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu da ispune svoje zemaljske obaveze. Zato Rafael ima poruku za vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš!

Rođeni za šefovanje i velike karijere - Dva najuspešnija znaka u celom Zodijaku!

Anđeoski broj 9: Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslaće vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija. Dovoljno je upaliti jednu sveću i zatvoriti oči, i odmah vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obaveze, pozovite ga u pomoć i on će vas odvesti do Boga, do vašeg duhovnog centra. Poruka za vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvek pokazujem put do svetlosti!

Rak sanja svoje želje, Vaga u snu nalazi rešenje - Koliko možete verovati svojim snovima!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs