DEVOJKA IZ ZEZANJA UBEDILA DEČKA DA JE STAVILA FILERE U USNE: Od njegove reakcije ćete dobiti NAPAD SMEHA

Šta je ova devojka uradila kako bi se našalila je urnebesno.

Zanimljivosti
Autor:
DEVOJKA IZ ZEZANJA UBEDILA DEČKA DA JE STAVILA FILERE U USNE: Od njegove reakcije ćete dobiti NAPAD SMEHA
Foto: Printskrin@kristenandreafe/Tiktok

Jedna devojka je na društvenoj mreži Tiktok, nedavno odlučila da se šegači sa svojim dečkom. Rezultat toga bilo je komično preterano durenje njenog dečka, zbog njenog karikaturnog izgleda najnovijeg trenda lepote. Međutim, ono što je zaista privuklo pažnju je epski odgovor njenog partnera na šokantnu transformaciju.

U smešnom videu, Kristen pokušava nešto podmuklo, koristeći lepak za trepavice kako bi izgledalo kao da ima filere za usne. Ona počinje tako što stavlja lepak na usne, nadajući se fantastičnom rezultatu. Pod fantastičnim rezultatom misli se naravno na to da pređe svog dečka.

Kristen odlučuje da se pretvara da joj se sviđa i kaže svom dečku da je dobila filere za usne i da je veoma srećna zbog toga. Video prikazuje trenutak kada Kristen pokazuje svoje prenaglašene usne, dok njen dečko reaguje na neočekivano iznenađenje.

Kristenin dečko je bio potpuno zbunjen kada je ugledao njen novi izgled usana. U urnebesnoj reakciji, slučajno je ispljunuo vodu koju je pio, očigledno zatečen. Zabrinut, uzviknuo je: „Moramo da idemo kod doktora, da uzmemo antibiotike!".

Međutim, njegova briga se brzo pretvorila u napade smeha jer nije mogao da se obuzda. Kristenina šala ne samo da ga je ostavila rastrganog između smeha i zabrinutosti, već je i pokazala snagu njihove veze.

Šala koju je izvela Kristen postala je hit na Tiktoku, sakupivši impresivnih 4 miliona lajkova.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs