PLEJBOJEVA ZEČICA O POLNIM FANTAZIJAMA LEONARDA DIKAPRIJA: "Čitavo vreme je držao SLUŠALICE NA UŠIMA, toliko je čudan"

Plejboj model Hajke Konings podelila je neprijatno iskustvo sa Leonardom Dikaprijem.

Zanimljivosti
Autor:
PLEJBOJEVA ZEČICA O POLNIM FANTAZIJAMA LEONARDA DIKAPRIJA: "Čitavo vreme je držao SLUŠALICE NA UŠIMA, toliko je čudan"
Foto: Profimedia

Hajke Konings (22) tvrdi da se mazila sa holivudskom zvezdom Leonardom Dikapriom (49) u noćnom klubu, ali ga je ocenila da je „previše čudan i prestar“.

Pojavljujući se na naslovnoj strani holandskog izdanja Plejboja, prisetila se noći kada je upoznala glumca nagrađenog Oskarom.

„Bilo je to u tajnom klubu u Los Anđelesu, u koji se ulazi samo uz pozivnicu. Videla sam ga kako sedi tamo u svojoj crnoj dukserici sa kapuljačom i crnoj kapi, i tada su nam se pogledi ukrstili." objasnila je Hajke Konings, kako ju je Leonardov menadžer pozvao i rekao joj da "Leonardo želi da razgovara sa njom".

Hajke Konings
foto: Printskrin@hieke_konings/Instagram

Hajke je iskoristila priliku da iznese Leonardovu čuvenu reputaciju kao osobu koja se zabavlja samo sa manekenkama mlađim od 25 godina, za šta je priznao da je „kriv“.

Par se tada dohvatio, ali je Hajke poljubac opisala kao prosečan, rekavši: „Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala."

Zatim je pozvana da ode kući sa zvezdom, ali ga je odbila.

„Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je slatko, kako poštuje to," rekla je Hajke.

Ali je dodala: ,,Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući"

Hajke Konings
foto: Printskrin@hieke_konings/Instagram

Hajke je rekla da iako nije spavala sa Leonardom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć sa njim i tvrdile su da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

„Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom odnosa jer nije želeo da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu," izjavila je Hajke.

"Ne, Leo je previše čudan i prestar," rekla je Hajke.

Leonardo se našao na udaru mnogih šala o njegovom emotivnom životu, kao i sa žestokom reakcijom zbog svog očiglednog odbijanja da se udvara ženi koja je starija od 25 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs