OVA ŽENA TVRDI DA JE UNUKA OSNIVAČA LAMBORDŽINIJA: Način na koji je došla do njegovog DNK-a ŠOKIRA "Te pare biće moje"

Glamurozna italijanska kozmetičarka od 35 godina unajmila je privatnog detektiva da sakupi pljuvačku naslednice u pokušaju da dokaže da su sestre

Zanimljivosti
OVA ŽENA TVRDI DA JE UNUKA OSNIVAČA LAMBORDŽINIJA: Način na koji je došla do njegovog DNK-a ŠOKIRA "Te pare biće moje"
Foto: Printscreen/Instagram

Flaviju Borzone tuži sin osnivača legendarnog proizvođača automobila za klevetu, nakon što je javno tvrdila da je spavao sa njenom majkom i da je njen pravi otac.

Ova kozmetičarka iz Napulja, kaže da je Tonino Lamborgini, sin Ferucija Lamborginija, upoznao njenu majku, napuljsku opersku pevačicu Rosalbu Kolosimo, kasnih 1980-ih kada je imala 17 godina. Navela je da je Lamborgini tada stao i ponudio prevoz njenoj majci do Kolosima dok je čekala autobus u Milanu. Par je navodno stupio u vezu, a Flavija je rođena 1988.

Međutim nakon što je 2019. izašla u javnost sa svojim tvrdnjama u TV programima i časopisima za tračeve, suočila se sa teškom bitkom da dokaže da je u stvari povezana sa porodicom Lamborgini. Toliko da je angažovala privatne detektive da pročešljaju smeće pevačice Eletre Lamborgini, Toninove ćerke, kako bi pronašli uzorak DNK za genetsko testiranje, što su članovi porodice Lamborgini uporno odbijali da urade. Detektivi su uspeli da pronađu slamčicu kojom je 29-godišnjakinja ispijala hladnu kafu frapučino.

Stručnjaci sa Univerziteta u Ferari rekli su da je uzorak DNK iz slamke, koji su italijanski mediji nazvali "slamkom hiljadu tajni", dokazao genetsku podudarnost između Borzonijeve i Lamborginija. Ali advokati ove porodice su tvrdili da je uzorak uzet bez pristanka i da je stoga „nezakonit”, te da se ne treba smatrati odgovarajućim dokazom.

Tonino Lambordžini
foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Sa druge strane advokat kozmetičarke, Serđo Kulijersi rekao je: „Izneli smo na sud dokaz da ona ne laže". On je dodao da je poklapanje DNK pokazalo 100 posto da su ove 2 žene sestre. Takođe advokat je istakao: „Za nas je bilo važno da pokažemo da Flavija Borzone nije želela da uvredi gospodina Lamborginija, ona samo želi da bude prepoznata kao njegova ćerka, jer je godinama živela ne znajući ko joj je otac."

Borzone je rekla na sudu da se 2019. odvezla iz svoje kuće u Napulju u Bolonju da se sastane sa Toninom, nadajući se da će upoznati čoveka za koga veruje da joj je otac. Jedan od njenih advokata, Gian Maria Romanello, rekao je: „Ona je dugo imala ovaj problem. Nije imala iste fizičke karakteristike kao njen navodni otac. Kada su se on i njena majka svađali, često bi čula svoju majku kako govori: Ona čak nije ni tvoja ćerka“.

Flavija je tajno snimala razgovor sa naslednikom Lamborginija, koji vodi ogranak luksuzne robe vredne 400 miliona evra i bavi se izradom proizvoda inspirisanih brendom, nakon što ga je upoznala. U tom razgovoru, gospodin Lamborgini je priznao da je imao vezu sa Kolosimom, otkrio je na sudu jedan od njenih advokata.

Njena majka tvrdi da Flavija Borzone nije pokrenula ovaj slučaj radi finansijske dobiti, već da ona samo želi istinu, jer da se radi samo o novcu, sve ovo je i sama mogla da uradi i mnogo ranije, kada je Flavija imala 2 godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs