da li se slažete?

NIJE VAŽNO SAMO KAKO IZGLEDA ILI DA LI IMA MORE: Astrolozi otkrivaju koja mesta su najbolja za svaki HOROSKOPSKI znak

Mnogi ljudi zamišljaju da žive na nekoj drugoj lokaciji, ali to ne znači da bi to za njih bila pravo mesto, zato su se astroolozi pozabavili ovom tematikom i otkrili gde bi se koji znak u Zodijaku najbolje osećao.

Zanimljivosti
19:58h
NIJE VAŽNO SAMO KAKO IZGLEDA ILI DA LI IMA MORE: Astrolozi otkrivaju koja mesta su najbolja za svaki HOROSKOPSKI znak
Foto: Shutterstock

OVAN

Fontana Trevi, Rim
foto: Profimedia

Poznat kao ratnik Zodijaka, Ovnovi mogu očekivati da će se u Rimu, u Italiji, osećati kao kod kuće. S obzirom na bogatu istoriju Rima, možete biti sigurni da će Ovan biti povezan sa rimskom kulturnom, hranom i noćnim životom. Rim je mesto gde Ovan može da se odmara i zabavlja uz toplo vreme, ukusnu hranu i antičke ruševine. Uvek postoje avanture koje čekaju Ovnove u Rimu, piše. buro247.rs.

BIK

Milano
foto: Italija

Ako postoji nešto što Bikovi vole, to je luksuz. A koji je to grad bolji za šoping avanture od Milana? S obzirom na to da je Milano svetska modna prestonica, Bikovi sanjaju da ovde šopinguju. Sa svojom dugačkom istorijom proizvodnje odeće, postao je grad u kome se diktiraju trendovi, a modne kuće poput Dolce & Gabbana, Armani, Missoni, Miu Miu, Prada, Valentino i Versace imaju svoje sedište baš u ovom gradu.

BLIZANCI

Berlin
foto: Shutterstok

Blizanci su poznati po tome što imaju dve kontrastne strane ličnosti, kao i Berlin koji je nekada bio podeljen na dve strane koje su bile odvojene zidom. Iako je zid srušen 1989. godine, kulturne razlike i estetika grada ostale su iste. Dihotomija istočnih i zapadnih delova Berlina sigurno će Blizance zaokupirati i uživaće u istoriji i bogatoj arhitekturi.

RAK

Sidnej
foto: Shutterstock

Ako ste Rak koji žudi za morem, ali ne želite da se odreknete gradskog života, Sidnej u Australiji je pravo mesto za vas. Vreme u Sidneju je cele godine sunčano, plaže su prelepe, a ceo grad odiše porodičnom atmosferom. Odlazak u bar uveče ne mora biti celonoćna avantura, što je odlično za Raka, jer oni više vole raniji odlazak na spavanje. Izaći napolje, a ipak se dovoljno naspavati za jutarnji surf čas- to je san Raka.

LAV

Kairo
foto: Shutterstock

Lav se smatra kraljem Zodijaka, a svi koji su bili u Kairu znaju da ovaj grad u sebi ima nešto kraljevsko i dostojanstveno. Zato ima smisla da bi Lavovi voleli da istražuju drevnu istoriju i uživaju u divnim pejzažima ovog grada. Nije na odmet napomenuti da je grad potpuno instagramičan, na šta Lavovi obraćaju pažnju, tako da fotografija neće manjkati.

DEVICE

Amsterdam, Amsterdamski kanali
foto: Shutterstock

Ako ste oduvek želeli da putujete u Amsterdam, drage Device, smatrajte ovo znakom da rezervišete taj let. Astrolozi veruju da ovom zemljanom znaku nikada ne bi dosadilo istraživanju grada, jer Device vole intelektualnu stimulaciju, a i vole i pomalo da rizikuju. Uživaće u istraživanju kanala i umetnosti, a omiljena aktivnost će im biti obilazak grada biciklom. Amsterdam je idealno mesto gde Device mogu da se opuste i oslobode.

VAGA

francuska, pariz, ajfelov toranj
foto: Shuterstock

Vage i Pariz jednostavno imaju smisla zajedno, pitajte Carrie Bradshaw. Vage ovaj grad privlači ne samo zbog njegove romantične prirode, već i zbog toga što se realno nikada neće umoriti od poziranja ispred Ajfelovog tornja u svojim najstilizovanijim odevnim kombinacijama, istraživanja Luvra i pijuckanja kafe uz najputerastije kroasane.

ŠKORPIJA

Nju Orleans
foto: Shutterstock

Astrolozi veruju da magija koja okružuje Nju Orleans najviše privlači mističnu Škorpiju. Nju Orleans je grad bogate kulture, sa svojom francuskom i španskom arhitekturom, prepoznatljivom muzikom i živahnom noćnom scenom. To je definitivno grad u kome će Škorpije želeti da se izgube.

STRELAC

Majami
foto: Shutterstock

Strelčevi su uvek spremni za avanturu, a Majami je pun mogućnosti za puštanje svih kočnica. Strelac uvek traži hedonistički beg iz stvarnosti, a Majami nudi mnogo toga, počev od hrane, pića i umetnost. Zahvaljujući blizini Kariba i Latinske Amerike, Strelac lako može da upija različite kulture u kratkom vremenskom periodu.

JARAC

london
foto: profimedia

Jarčevi znaju kako da se pridržavaju budžeta, pa putovanje u skup grad poput Londona za njih nije problem s obzirom da pruža gomilu sadržaja kao što su besplatni muzeji i prelepi parkovi. S druge strane, Jarčevi se ne plaše da sebi priušte i nešto posebno. Ovaj zemljani znak ima stila kada sebi dozvoli da se razmazi- može uživati u skupom popodnevnom čaju, šopingovati u robnoj kući Harrods i boraviti u najboljim hotelima dostojnim kraljeva.

VODOLIJA

Dćenifer Lopez, stan, Njujork
foto: Profimedia

Vodolije uvek prihvataju izazove, a Njujork je poznat kao težak, ali i ispunjavajući grad za život. Vodolije će se u ovom gradu osećati kao kod kuće i zato što je on prepun različitih kultura i mogućnosti.

RIBE

Jerusalim
foto: Shutterstock

Jerusalim je duhovno središte sveta, mesto molitve koje se naziva Svetim gradom. S obzirom na to da Ribe upravljaju dvanaestom kućom koja predstavlja spiritualnost, upravo ovo je mesto gde će poželeti da odu na hodočašće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs