NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JULA DO 6. AVGUSTA: Blizanci uživaju u letu, Rakovi su sigurni u poslu a NJIH očekuje romansa

Pročitajte nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Horoskop
21:55h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JULA DO 6. AVGUSTA: Blizanci uživaju u letu, Rakovi su sigurni u poslu a NJIH očekuje romansa
Nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2023. godine, Foto: Shuterstock

Nedelju započinjemo sa divnom, pokretačkom energijom Punog Meseca u Vodoliji, koja će nas podstaći da ispoljimo svoje želje, sanjarenja i emocije. Saznajte kakvu nam energiju naredna nedelja donosi na ljubavno, poslovnom i zdravstvenom planu.

OVAN

Ljubav: Retrogradna Venera u Lavu donosi izazove na ljubavnom planu, mogući su raskidi. Ostanite smireni uvek možete da rešite probleme kada se emocije dovedu u balans. Ne mora nužno da znači kraj! Pred slobodnima je melanholična nedelja, posvetićete vreme sebi.

Posao: Priželjkujete promene, nove izazove i poslovni napredak ali nikako ne dolazi do vas. Ostanite foksurani na radne zadatke, krajem nedelje stižu vam pozitivne vesti. Očekuje vas dobra finansijska situacija.

Zdravlje: Dobro se osećate.

BIK

Ljubav: Bikove očekuje stabilna nedelja, ukoliko ste u mogućnosti provedite više vremena sa partnerom. Prijaće vam zajedničko putovanje, iskoristite vikend za odmor. Pred slobodnim Bikovima je nedelja kao stvorena za druženje i izlaske.

Posao: Nema većih promena na poslovnom planu, trenutno nije najbolji period za poslovne saradnje. Ostanite fokusirani na ustaljene obaveze, nove prilike pružiće vam se sa početkom jeseni.

Zdravlje: Nema većih promena.

BLIZANCI

Ljubav: Blizanci uživaju u letu, vi ste se zaista opustili. Retro planete ne utiču previše na vaš znak tako da svoje planove možete da sprovedete u delo. Verujte intuiciji, uživajte u narednoj nedelji.

Posao: Fokus trenutno nije na poslu, želite da odmorite i udaljite se od poslovnih planova. Ukoliko to nije moguće, foksurajte se na važne zadatke u prvoj polovini nedelje kako bi kasnije mogli da odmorite.

Zdravlje: Dobro.

Buket cveća, Žena, Devojka, Cveće
foto: Shutterstock

RAK

Ljubav: U narednim danima osećate intenzivne emocije, suviše partnerove reči shvatate lično. Imajte na umu da nas očekuje Pun Mesec u Vodoliji koji će vam pružiti priliku da se osamite i susretnete sa negativnim emocijama koje nosite u sebi. Generalno gledano nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Pred Rakovima je sigurna zona što se posla tiče, možete da se opustite i posvetite privatnom životu. Vaš tempo rada neće se menjati tokom naredne nedelje. Pokušajte da uvedete produktivnije navike u svoj život, više se krećite.

Zdravlje: Dobro se osećate.

LAV

Ljubav:Lavovi uživaju u rođendanima, pažnja je na vama! Uživajte u nedelji koja nam dolazi, iskoristite je za odmor i relaksaciju. Očekuje vas pozitivan period na ličnom ali i ljubavnom planu.

Posao: Poslovne saradnje se nižu, došao je red na dugo iščekivane projekte. Ostanite pribrani i rešite nedoumice direktnom komunikacijom. Savršena je nedelja za potpisivanje novih poslovnih ugovora.

Zdravlje: Sjajno.

DEVICA

Ljubav: Niste sigurni šta da mislite i kakve emocije osoba koja vam se dopada ima prema vama. Vikend je savršen za iskren razgovor. Pred zauzetim pripadnicima znaka je opuštena nedelja, nema velikih promena.

Posao: Fokus je na kućnim obavezama, moguća su preseljenja, uređenje doma i generalno su vam na pameti kreativni projekti. Uključite voljene ljude u realizaciju svojih ideja. Na poslovnom planu vas očekuje stabilna, klasična radna nedelja.

Zdravlje: Izbegavajte začinjenu hranu, osetljiv vam je želudac.

Slavina, Kuhinja, Žena
foto: Britt Erlanson / Carte Blanche / Profimedia

VAGA

Ljubav: Fokus je na vašim emocijama ako možete provedite naredne dane u miru, kako bi mogli da oslušnete šta se to dešava unutar vas. Pratite intuiciju, Pun Mesec u Vodoliji može je podstaći. Nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao: Očekuje vas stabilna poslovna situacija, pred mnogima je realizacija projekata na koje dugo čekaju. Organizujte vreme tako da vam poslepodnevnim časovi budu slobodni, kako bi se odmorili.

Zdravlje: Prija vam boravak u prirodi.

ŠKORPIJA

Ljubav: Niste sigurni u kom pravcu ide veza ako ste je nedavno započeli. Ostanite fokusirani i smireno porazgovarajte sa partnerom. Pred slobodnim Škorpijama je miran period. Škorpije u vezi i braku očekuje romantičan vikend.

Posao: Pred vama je dobra poslovna situacija, vi pratite jasno osmišljenu strategiju. Nemojte odustati od davno napravljenih planova, verujte u sebe. Očekuje vas finansijski dobitak sredinom nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

STRELAC

Ljubav: Retrogradni hod planeta može stvoriti konfuziju u vama, pogotovo ako poklonite pažnju ljudima iz prošlosti. Nemojte ulaziti ishitreno u komunikaciju sa bivšim partnerom, razmislite da li vam takva komunikacija služi. Pred zauzetim Strelčevima je produktivna nedelja.

Posao: Na poslovnom planu Strelčevi imaju priliku da realizuju projekte na koje čekaju duže vreme, fokus je na ulaganju, potpisivanju važnih ugovora. Ostanite skoncetrisati, usmerite pažnju na poslovnu komunikaciju. Očekuje vas novčani priliv na samom početku nedelje.

Zdravlje: Nema većih promena.

Par, Ljubavni par, Sladoled
foto: Shutterstock

JARAC

Ljubav: Nemojte ulaziti u konflikte, na neki način možete biti izazvani od dragih ljudi. Nemaju lošu nameru, ostanite smireni i pokušajte otvoreno da razgovarate. Pred slobodnim Jarčevima pruža se prilika za ulazak u tajnu vezu.

Posao: Očekuje vas doza stabilnosti na poslovnom plan, poslovni saradnici validiraju vaše uspehe. Pokušajte da se odmorite tokom vikenda jer radna nedelja može biti naporna. Isplatiće vam se trud!

Zdravlje: Ograničite konzumaciju slatkiša.

VODOLIJA

Ljubav: Pun Mesec u Vodoliji pokrenuće vas, želite da ispunite određene želje partneru. Pokažite voljenoj osobi da vam je stalo, uživajte u zajedničkim trenucima. Pred slobodnima je miran period.

Posao:Fokus nije na poslovnom planu, mnoge Vodolije iskoristiće narednu nedelju za odmor i uživanje. Pokušate da uskladite privatne obaveze i poslovne ako ne možete na odmor. Iskoristite sam kraj nedelje za odmor.

Zdravlje: Dobro se osećate.

RIBE

Ljubav: Romantične Ribe misle o odmoru, maštate o dalekim destinacijama. Generalno gledano prija vam boravak u prirodi, boravak pored vode. Opustite se i ugodite sebi koliko je god moguće. Nema većih promena na ljubavnom planu.

Posao:Nemojte odlagati važne poslovne zadatke, završite ih u prvoj polovini nedelje. Sreda može biti intenzivna, ostanite fokusirani. Očekuje vas finansijski dobitak na samom početku nedelje.

Zdravlje: Sjajno, prenosi Mogujatosama.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs