ČOVEK JE 100 DANA JEO SAMO BRZU HRANU I SMRŠAO 26 KILOGRAMA: Tvrdi da mu je to pošlo za rukom zbog jedne stvari

Mušakarac je 100 dana je brzu hranu iz Mekdonaldsa i smršao čak 26 kilograma uz jedan jednostavan trik.

Zanimljivosti
06:43h Autor:
ČOVEK JE 100 DANA JEO SAMO BRZU HRANU I SMRŠAO 26 KILOGRAMA: Tvrdi da mu je to pošlo za rukom zbog jedne stvari
Muškarac jeo 100 dana u McDonaldsu i smršao 26 kg, Foto: Printscreen/TikTok

Čovek iz Nešvila koji je 100 dana bez prekida jeo samo Mekdonalds, za doručak, ručak i večeru, pohvalio se svojim iznenađujućim gubitkom težine zadnjeg dana svoje neobične dijete koja je započela početkom ove godine.

Naime, 57-godišnji Kevin Maginis je rekao da je pao sa 107 kilograma na 81 kilogram, odnosno, izgubio neverovatnih 26 kilograma razlike,držeći se pomfrita i hamburgera u poznatom restoranu brze hrane.

Maginis je postao viralna senzacija kada je 21. februara počeo da dokumentuje svoje putovanje kako bi smršao, prenosi NY Post.

Objasnio je da je deo njegove tajne uspeha to što je u svakom obroku pojeo samo polovinu ponuđene hrane i držao se vode, umesto gaziranih sokova. Takođe, nije konzumirao alkohol niti jeo grickalice punih 100 dana.

- Budući da sam jeo tako malo, uvek sam bio gladan do sledećeg obroka - rekao je Maginis, pozivajući druge da "prestanu da ocrnuju ​​hranu" i da se fokusiraju na porcije.

- Postoje li bolji mikronutrijenti ili makronutrijenti za zdravlje mozga? Apsolutno. Ali kada je reč o rešavanju gojaznosti, smanjite veličinu obroka - objasnio je.

Tvrdio je da su mu se nalazi krvi takođe poboljšali, primetivši da su mu trigliceridi pali za 205 bodova, a holesterol za 65 bodova.

- Može li jedenje burgera sa sirom da poboljša moje rezultate? - upitao je voditelje emisije Today.

- Izgleda se da može jer sam pre bio korak do dijabetesa, a sada sam u zdravim granicama - odgovorio je samom sebi.

Maginis je inače objavio brojne videzapise na TikTok-u o dijeti kako bi ostao odgovoran i imao motivacije za smanjenje težine. Dijetom je postigao toliki uspeh da je čak i njegova supruga započela svoju "Mekdonalds" dijetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs