zahuktavanje

ČARLS ĆE OPROSTI HARIJU I MEGAN, ALI POD OVIM USLOVOM: Jedna reč mogla bi ZAUVEK da im zatvori vrata kraljevskog doma

Kralj Čarls III spreman je sve da oprosti Hariju i Megan, ali pod jednim uslovom. Da li će do toga doći, ostaje da vidimo.

Zanimljivosti
22:11h Autor:
ČARLS ĆE OPROSTI HARIJU I MEGAN, ALI POD OVIM USLOVOM: Jedna reč mogla bi ZAUVEK da im zatvori vrata kraljevskog doma
Kralj Čarls III spreman je da oprosti Hariju i Megan pod jednim uslovom, Foto: Profimedia/editorial images

Netfliksova dokumentarna serija čiji su glavni akteri Megan Markl i princ Hari ne prestaje da trese britansku kraljevsku porodicu, a poznato je i da je Hari sa bratom Vilijamom i kraljem Čarlsom, zbog oprečnih izjava, kao i serije, u lošim odnosima.

Serija počinje da se emituje osmog decembra, dok su se pred sam početak pojavile spekulacije.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

Kako strani mediji prenose, kralj Čarls III nada se da će se tenzije smiriti, a odnosi izgladiti - "Kralj je otac koji voli svog sina i kao i svaki roditelj frustriran je i zabrinut što njegovi sinovi imaju tako komplikovan odnos", piše Dejli ekspres.

Navodno, Čarls ne želi da prekine odnos sa svojim sinom, te veruje da postoji način da se Megan i on pomire sa kraljevskom porodicom i konačno stave tačku na skandale.

Kralj Čarls III i kraljica Kamila
Kralj Čarls III i kraljica Kamilafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Kraljevska porodica se plaši ovog Netfliksovog dokumentarca, ali se nada da će, kada Hari i Megan kažu svoje, moći da podvuku crtu i nastave dalje. Ovo je veoma uznemirujuće vreme. Svakako se nadamo da se pritužbe mogu rešiti i ko zna gde bi nas to inače moglo odvesti", rekao je poznavalac prilika na dvoru i autor Fil Dampijer.

Pomenuti autor istakao je da nije iznenađen navodnom odlukom Čarlsa da sinu pređe preko svega i pruži ruku pomirenja.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

"Siguran sam da je u redu da Čarls učini sve kako bi održao vezu sa Harijem, ali postoji granica. Kralj Čarls bi Hariju skoro sve oprostio - osim ako bi uništio reputaciju Kamile. Ako Harijev intervju o razvodu njegovih roditelja bude previše kritičan prema Kamili, ili previše okrivljujući prema Čarlsu, ako istovremeno u toj priči bude prikazao svoju majku kao sveticu, to će biti tačka bez povratka.", istakao je.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: Profimedia

Koje kontramere u tom momentu postoje? Kakav izbor imaju osim da kažu: "U redu, ovde ste prešli liniju i nema povratka. Vreme je da krenete svojim putem, ali ne kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa".

Drugi trejler koji je objavljen prikazuje zabrinutost da bi Megan u borbi sa paparacima mogla da postane nova Dajana, te da tragično završi.

Tenzija pred početak serije je sve veća, dok svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju da vide detalje koji bi možda bili zanimljivi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs