pravi prijatelji

6 NAJVERNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Uz vas će biti dobru i zlu i čuvaće vaše tajne do groba!

Nema puno ljudi koji će vam čuvati leđa, bez obzira na sve! Ali, postoje znakovi zodijaka koji su izuzetno odani, verni i lojalni!

Zanimljivosti
Autor:
6 NAJVERNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Uz vas će biti dobru i zlu i čuvaće vaše tajne do groba!
Foto: Shutterstock

Odanost dolazi u mnogo oblika - to može biti neko ko će čuvati vaše tajne ili neko ko će uvek biti uz vas kada vam u životu ide loše!

Ribe

Ribe su emotivne. Njima se možete uvek obratiti, srećom, zalužuju vaše poverenje jer će uvek biti tu za vas. Forenzički astrolog Valerije Evans navodi ovaj horoskopski znak kao primer neraskidive vernosti.

Evans podseća da su Ribe takođe poznate i po svojoj neumornoj odanosti partneru. Ovaj znak može možda čak i previše brine, pa je malo verovatno da će vas izdati, piše MSN.

Jarac

Jarac je odgovoran i predan. Ovaj praktični znak igra po pravilima, objašnjava Evans. Poznati su po svojoj odanosti, posebno prema svom poslu.

- Često ćete videti Jarčeve kako slave velike prekretnice poput 50. godišnjice ili se povlače s posla nakon deceniju. - kaže Evans.

prijateljice, Prijateljstvo
foto: Shutterstock

Lav

Evans upozorava da, iako su Lavovi poznati po svojoj postojanosti, oni su verni svojim odgovornostima, ali ne nužno svom bračnom partneru.

Evans ih naziva 'ljubavnicima Zodijaka', što znači da ponekad razmišljaju o prevari. Ipak, Lavovi retko napuštaju veze i često ispunjavaju svoje dužnosti.

Škorpija

Evans kaže da Škorpije idu u krajnost kako bi pokazali svoju odanost i da će neumoljivo testirati svog partnera kako bi videli jesu li emocije obostrane.

Oni će čuvati vaše tajne, ali će pokušati i da vas nateraju da ih otkrijete.

Verovatno će kriti informacije kako bi otkrili da li ih partner sam otkriva- objašnjava Evans.

Ako ste u vezi sa Škorpijom, oni će želeti da znaju vaše najdublje misli i emocije. Ali kada im se poverite, čuvaće ih u sebi.

Devojka
foto: Shutterstock

Bik

- Bik može biti tvrdoglav ili težak, ali on se fokusirati na jednu osobu i ne pušta je - kaže Evans.

Najviše cene stabilnost, pa im možete verovati da će vam uvek čuvati leđa. Bikovi često traže ozbiljne veze. Nakon što ovaj znak pronađe partnera, poželjeće stabilnu vezu za ceo život. Ovaj znak je 'na duge staze', stoga očekujte punu odanost bilo da ste prijatelji ili ljubavnici.

Rak

Rakovi na prvo mesto stavljaju prijatelje i porodicu, ponekad čak i iznad sebe.

- Rakovi se brinu o drugima i izuzetno su odani porodici. - kaže Evans.

Ako ste prijatelj s Rakom, on će uvek biti uz vas kada vam bude najpotrebnije. A ako ste član njihove porodice, pobrinuće se da vam uvek bude udobno.

- Oni teže stvoriti dom pun ljubavi i retko menjaju smer - ističe Evans. Kad jednom stvore svoju srećnu porodicu, nikada ih neće izdati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs