medicinski fenomen!

LEKARE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Ovaj čovek se nije kupao 67 godina iz jednog razloga, a njegovo zdravlje je perfektno!

Ima 87 godina, a više od dve trećine života se ne kupa, njegovo stanje organizma je mnoge medicinske radnike zbunilo, kada se uzme u obzir i čime se hrani!

Zanimljivosti
Autor:
LEKARE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Ovaj čovek se nije kupao 67 godina iz jednog razloga, a njegovo zdravlje je perfektno!
Foto: Printscreen Youtube / Top Trending

Naime, Amou Džadži iz Irana tvrdi da se nije kupao decenijama, jer je smatrao da će mu to doneti nesreću i na kraju ga i usmrtiti. Ističe da se hrani ugllavnom od crkotina koje nađe na putu, a da vodu pije direktno iz lokvi na ulici.

Sve to je lekare ostavilo bez teksta, jer ih je šokitala činjenica da je njegovo zdravstveno stanje dobro. Istraživaći nisu mogli da poveruju da je savršeno zdrav!

Njegov izbor da tako živi mu je otežao da pronađe prijatelje ili emotivnog partnera. Ali, ono u čemu užviva je kako kaže: „pušenje lule napunjene životinjskim đubrivom“!

Najprljaviji čovek
foto: Printscreen Youtube / Top Trending

Seljani u Iranu su bili toliko impresionirani njegovom posvećenošću nekonvencionalnom načinu života da su mu izgradili malu kolibu, kako bi imao gde da prespava. Mada Amou voli da spava u rupi u zemlji.

Lekari , koji su posetili u njegovoj kolibu u selu Dejgah, detaljno su ga pregledali i uradili nekoliko testova, koji su pokazali da nema ozbiljnih bolesti ili bakterija.

Lekari su ga testirali na sve, od raznih oblika hepatitisa i side do parazita, i sve što su otkrili bila je infekcija trihineloze bez simptoma.

Stručnjaci su bili zainteresovani da otkriju različite vrste životnih oblika, uključujući parazite, koji su se mogli naći na njegovom telu, međutim, informacije koje su dobili su bile potpuno neočekivane. Profesor dr Gholamreza Molavi, koji je uradio pregled, misli da je Džadži ostao zdrav zbog razvoja izuzetno snažnog imunološkog sistema.

Ovaj 87-godišnjak je, takođe, bio u toku sa aktuelnim događajima i razgovarao je o svemu sa ljudima koji su ga posetili.

Novostečena slava penzionera beskućnika otežala mu je život, kaže, jer iako ga komšije poštuju, ljudi se povremeno pojavljuju da mu se rugaju i bacaju kamenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs