Prava inspiracija

Za ovim manekenom je poludeo svet: Dokazao da je sve moguće, postao senzacija! (FOTO)

Dešun je dobio gromoglasan aplauz od publike, a kada su detalji o njegovom životu i novoj karijeri isplivali u javnost, postao je prava senzacija na internetu
Lifestyle
14:24h Autor:
Za ovim manekenom je poludeo svet: Dokazao da je sve moguće, postao senzacija! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Kumarsambit4296

Nedelju mode u Kini definitivno je obeležio jedan maneken, kakav se ne viđa često ni na našim prostorima, ni na svetskoj modnoj pisti.

Reč je o 80-godišnjem dekici po imenu Dešun Vang (Deshun Wang), koji je uspeo da suši stereotip da stariji ljudi ne mogu da rade ništa zabavno kad uđu u pozne godine.

Dešun je dobio gromoglasan aplauz od publike, a kada su detalji o njegovom životu i novoj karijeri isplivali u javnost, postao je prava senzacija na internetu.

Naime, Dešun se godinama bavio glumom, ali danas, u svojoj osamdesetoj, izgleda bolje nego ikada. Počeo je da vežba kad je već napunio 50, a danas svakodnevno posvećuje tri sata treninzima koji. Stalno isprobava nove vežbe koje bi mu se dopale, a usput mu i pomogle da ostane u izvrsnoj formi.

Bravo, ženo: U 56. godini se skinula u bikini, završila na naslovnoj strani! (FOTO)

A photo posted by Nate Miyaki (@nate_miyaki) on Aug 24, 2016 at 8:21am PDT

"Uvek treba da proveriš da li imaš neki skriveni potencijal. Čim vam na pamet padne pomisao da je suviše kasno da probate nešto novo, odmah je izbacite iz glave. Ne dozvolite da vam to postane opravdanje da ne okusite sve ono što život pruža", savetuje Dešun.

Nakon učešća u modnoj reviji, Vang je postao poznat širom sveta i dobio nadimak "Najzgodniji deka u Kini", prenosi Bright side.

"Godine nisu važne. Priroda određuje koliko ste stari, ali pravo stanje i starost uma određujete samo vi", poručio je novopečeni maneken.

Imaju preko 45, a izgledaju tip top: Žene koje stare bez mane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs