Neverovatno

Doživela noćnu moru svake mlade: Sada ima jednu poruku za sve koji prave svadbu!

Nijedna mlada ne želi da doživi ovo na svom venčanju, ali iz nezamislive situacije Kerolajn je izvukla pouku koju je podelila sa svim budućim mladama
Wedding
08:14h Autor:
Doživela noćnu moru svake mlade: Sada ima jednu poruku za sve koji prave svadbu!
Foto: Shutterstock

Karolajn Langerman iz Severne Karoline krenula je da planira svoje venčanje, a kada je trebalo da izabere fotografa prihvatila je predlog svojih roditelja da taj važan zadatak dodele Voliju, surferu koji se bavio umetničkom fotografijom i fotografisanjem venčanja.

"Na dan venčanja više pažnje sam posvećivala fotografu nego svom suprugu. Da li je već stigao da mogu početi da se oblačim? Da li sada da izađemo napolje kako bi Voli ovekovečio moju kosu na jutarnjem svetlu? Da li je Voli dovoljno odmoran?" pitala se Karolajn koja se svim silama trudila da fotografu omogući što bolji trenutak za fotografiju kako bi one ispale što lepše.

Mlada prekršila tradiciju: Na svom venčanju radila nešto nezamislivo! (FOTO, VIDEO)

Ali, nakon venčanja Kerolajn i njena porodica čekali su čitavu večnost da vide fotografije. Na insistiranje mladenaca, fotograf je poslao dokument nazvan "Iskreno" u kojem su uglavnom bile fotografije na kojima mladenci ne izgledaju baš reprezentativno dok plešu uz sporu pesmu. A zatim je stigao imejl kakav nijedna mladenka ne želi da dobije, u kojem je pisalo:

"Kerolajn i porodico, nemam svečane portrete na kojima smo se toliko trudili", napisao je fotograf. Naime, on nije mogao da nađe jednu od dve memorijske kartice, i to onu važniju – na kojoj su bile fotografije na kojima je mlada glavna zvezda, fotografije iz crkve i mnoge druge.

"Oblio me je znoj. Nije imao portrete? Možda je memorijska kartica pala negde u travu dok smo snimali deveruše? Možda je u WC-u? Ili u džepu njegovog sakoa?" očajna je bila Kerolajn. Ali, memorijska kartica je nepovratno bila izgubljena. Fotograf je predložio da im vrati novac ili da mladence ponovno slika u venčanici, odnosno svadbenom odelu.

Prijatelji su pitali mladence da li će da tuže fotografa, a nakon što je dobro razmislila Kerolajn je odlučila da će pustiti ljutnju, razočaranje i ogorčenost i da će da uživa u braku bez obzira što nema fotografije s venčanja.

"Osećala sam se opljačkano, ali shvatila sam nešto: udala sam se za ljubav svog života. Moji prijatelji i porodica bili su tamo i svedočili tom trenutku. Koliko znam, ne postoji amandman u američkom ustavu koji obećava život, slobodu i - savršenu fotografiju s venčanja. Fotografije su bile dodatak proslavi, a ne građansko pravo. Naši bračni zaveti još uvek su mi bili sveži u glavi i mogla sam da ih čujem kako se smeju mom razočaranju. Ako sam zaista želela da stojim iza vrednosti koji sam izgovorila na svom venčanju, nisam mogla da uradim ništa drugo do da mirno sedim i čekam da ljutnja i žaljenje prođu", napisala je Kerolajn u svojoj priči objavljenoj na portalu Goodhousekeeping.

Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Kada se situacija smirila, poslala je fotografu mejl:

"Zdravo Voli, molim te ne brini se zbog izgubljenih fotografija. Moglo je da se dogodi svakome. Jako smo zadovoljni spontanim fotografijama koje imamo."

Kerolajn se posvetila svom poslu, zatrudnela, ukratko, živela je život van fotografija svog života. Na svakom venčanju na kom je bila nakon svoje svadbe nije mogla da ne pomisli – hoće li mladenci zaista dobiti svoje fotografije? Ali, čak i da se dogodi najgore, Kerolajn za sve mladence ima poruku:

"U redu je imati venčanje, a nemati venčani album. Biti u braku s osobom koju volite je mnogo važnije od fotografija s venčanja."

Oni imaju najlepše fotke sa venčanja: Evo zašto im svi mladenci zavide! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs