Božija intervencija

Tinejdžer umro na 20 minuta: Isus ga vratio u život! (VIDEO)

Tokom tih 20 minuta video sam čoveka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus, ispričao je novinarima mladić
Lifestyle
09:04h
Tinejdžer umro na 20 minuta: Isus ga vratio u život! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Tricia Lay

Zek Klements srušio se na času fizičkog vaspitanja, a njegova porodica veruje da je živ zahvaljujući božanskoj intervenciji. Tinejdžer tvrdi da je umro na 20 minuta, a da ga je u život vratilo čudo za koje je zaslužan Isus.

Žena se vratila sa onog sveta i otkrila: 12 saveta za život bez kajanja! (VIDEO)

Ovaj 17-godišnjak srušio se u školi dok je trčao, a njegovo srce je prestalo da kuca na 20 minuta. Kad su lekari uspeli da ga ožive i da mu vrate puls, helikopterom je prebačen u bolnicu. Probudio se nekoliko dana kasnije na odeljenju intenzivne nege.

Lekari nisu znali da objasne kako je mladić iz Teksasa preživeo. Međutim, on kaže da ga je, kada je srce prestalo da mu kuca, posetio Isus koji mu je rekao da će sve biti u redu.

Ćerka preminulom ocu poslala balone: Šok je zatekao kod kuće! (VIDEO)

"Tokom tih 20 minuta video sam čoveka duge, zamršene kose s gustom bradom i nije mi dugo trebalo da shvatim da je to Isus", ispričao je novinarima Zek, prenosi Mirror.

Dodao je da je otišao do njega, a on mu je stavio ruku na rame i rekao da se ne brine. Zekova porodica uverena je da ga je spasila božanska intervencija. Njegov otac Bili rekao je da ono što se dogodilo nije moguće objasniti ljudski, dok majka Tereza kaže da joj je drago što je Isus odlučio da vrati njeno dete. Čim mu lekari to dopuste, Zek planira povratak u školu.

Video siromašno i gladno dete i pitao Boga zašto to dopušta: Dobio odgovor kojem se nije nadao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs