Naivni ljudi mu i dalje veruju

Svaki dan zaradi 600 evra, evo i kako: Bogataš sa ulice razbesneo svet!

Izuzev gradskih vlasti, zabrinuti su i pravi prosjaci, kojima je jedina nada milostinja svojih sugrađana, od koje jedva čekaju da kupe komad hleba
Lifestyle
08:00h Autor:
Svaki dan zaradi 600 evra, evo i kako: Bogataš sa ulice razbesneo svet!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

U britanskom gradu Volverhemptonu, vlasti se trenutno bore sa najezdom lažnih beskućnika, od kojih jedan dnevno zaradi i do 500 funti (oko 640 evra) proseći novac!

Na godišnjem nivou, ova cifra dostigne neverovatnih 130.000 funti, što je oko 12.000 funti manje od godišnje plate britanskog premijera Dejvida Kameruna, prenosu Telegraph.co.uk.

"Naivni, dobrodušni građani rado udele koju funtu prosjacima, od kojih su mnogi prevaranti koji imaju svoju kuću, a novac uglavnom troše na alkohol", istakao je Stiv Evens, šef kancelarije uprave za okolinu grada i dodao da je uveren da po centru Volverhemptona uveliko "rade" profesionalni prosjaci i zarađuju neverovatne sume varajući ljude.

Izuzev gradskih vlasti, zabrinuti su i pravi prosjaci, kojima je jedina nada milostinja svojih sugrađana, od koje jedva čekaju da kupe komad hleba.

"Brine me će da ovakve vesti odvratiti ljude od davanja novca. Nekima od nas je zaista potreban novac, ne za alkohol, već da bismo imali šta da jedemo. Sramota je što nekoliko prevaranata daje lošu sliku o nama koji stvarno ništa nemamo", rekao je jedan od prosjaka.

Ima platu 30.000, i može sebi sve da priušti: Beograđanka otkriva kako!

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs