Obratite pažnju

Šta vam donosi nesreću: Svila krade životnu energiju!

Neke stvari u našem okruženju nam vraćaju, odnosno dižu enegriju, dok nam je druge oduzimaju
Lifestyle
18:46h Autor:
Šta vam donosi nesreću: Svila krade životnu energiju!
Foto: Shutterstock

Kad vam nije ni do čega, kada vam svaka aktivnost predstavlja napor, pokušajte da podignete svoj energetski nivo. Da bi vam to pošlo za rukom, pogledajte kojim stvarima treba da se okružite, a koje da uklonite iz svog života – jer usporavaju protok životne energije.

Vrlo je važno da budemo svesni da i predmeti u našem okruženju mogu da utiču na životnu energiju kojom zračimo. Evo par brzinskih saveta.

7 izvora loše energije u vašem životu: Nema promene dok ih se ne rešite!

1. Šta nam podiže energiju

Zelena jabuka − Čim je uzmete, osetićete se bolje. Sve što je prirodno i zdravo podiže energiju.Duboko disanje − Zastanite, ostavite bilo koji posao koji trenutno radite. Dišite 60 sekundi duboko.

10 najvećih Feng šui grešaka: Zbog njih nema pozitivne energije u vašem domu!

Cveće − Pozitivno utiče na ljudske energetske izvore.Životinje − Poznato je da se ljudi koji vole životinje smatraju dobrim ljudima. Život u blizini životinja oplemenjuje i pojačava energiju.Lupkanje grudne kosti − Skupite šaku u pesnicu i blago se kuckajte u grudnu kost. Posle samo jednog minuta osetićete širenje topline.

Da li upijate negativnu energiju od drugih: 8 načina da se očistite od loših emocija!

2. Šta nam oduzima energiju

Svila – Iako je prirodan materijal sve stvari od svile negativno utiču na našu životnu energiju. Izbegavajte čak i svilene čarape.Cigarete − I medicinski je dokazano da su višestruko štetne.Mobilni telefon − Usporava protok životne energije.

Da li postoje ukleti predmeti: Loš osećaj vas ne vara!

Slatkiši − Izbegavajte šećer. On i u ishrani ostavljaju negativne posledice.Tehnički uređaji − Opšte je poznato da kompjuteri, televizori, CD uređaji i slične stvarčice emituju elektro magnetno zračenje koje loše utiče na ljudsko zdravlje.

Neuspeh, bolest, loš osećaj: Evo kako da izbacite negativnu energiju iz doma!

Jednostavno, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs