Očajna žena

Živi u kući sa đavolom: Očajna žena godinama trpi duhove, muče je i progone! (FOTO)

Kuća je, očekivano, promenila već mnogo vlasnika, a samo su malobrojni izdržali duže od nekoliko godina
Lifestyle
13:36h Autor:
Živi u kući sa đavolom: Očajna žena godinama trpi duhove, muče je i progone! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najukletija kuća u Velikoj Britaniji je na prodaju. Naime, njena 43-godišnja vlasnica Vanesa Mičel više ne može da podnese konstantno maltetiranje, kako kaže, duha "sotonskog jarca". Ona se u kuću uselila 2004. godine kada nije bila ni približno svesna u šta se upušta. Tvrdi da je duhovi već godinama fizički i psihički maltretiraju i progone.

Nekoliko puta su je gurnuli kada je bila u poodmakloj trudnoći, udarali su je, a na podovima je u nekoliko navrata zatekla krvave tragove. Oni koji veruju u paranormalno, objašnjenje za sve ovo sigurno će da pronađu u mračnoj prošlosti kuće u Eseksu. Naime, ona je u srednjem veku služila kao zatvor u kojoj je umrlo osam žena pogrešno optuženih da su bile veštice.

Ukleti zamak Glamis: Sve misterije doma britanske kraljice Majke! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kuća je, očekivano, promenila već mnogo vlasnika, a samo su malobrojni izdržali duže od nekoliko godina. S 11 godina "staža", Vanesa je drugi najtrajniji stanar u ukletoj kući. Ali, odlučila je da je sada stvarno kraj i kuću poznatiju i pod imenom "Kavez" stavila na prodaju, piše britanski Mirror. S obzirom da je nedavno objavila navodnu fotografiju "sotonskog duha" koji opseda kuću, za pretpostaviti je da će imati gadnih problema s prodajom. S obzirom da duh ima oblik jarca, Vanesa je uverena da joj je u kući sam Sotona.

"Iskreno verujem da je kuća ukleta i kada sam videla tu prikazu između sebe i sina, odlučila sam da je to to. Snimak nastao pre nekoliko nedelja samo je potvrdio moje sumnje i činjenicu da kuću opseda duh koji nema nimalo dobre namere", objasnila je vlasnica.

"U ovoj kući postoji zlo, nešto demonsko što je zarobilo i ostale duhove. Za ovih 11 godina nagledala sam se stvari o kojima nikada nisam ni sanjala. Nikada me niko nije upozorio na paranormalne aktivnosti u ovoj kući, ali mislim da su me njoj privukle sile svetla kako bih pomogla u isterivanju zla", uverena je Vanesa.

Tragedija Karoline od Hanovera: Tri puta na udaru prokletstva Grimaldija! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Pre nego što sam je kupila, kuća je svaki čas bila na prodaju. Jedan par je pre sto godina izdržao tek nekoliko nedelja nakon čega su je prodali za samo trećinu iznosa za kojeg su je kupili", rekla je dalje Vanesa koja je sada odlučila da je proda "jer su se stvari pogoršale".

"Prikupili smo već mnogo dokaza da su u kući zarobljene duše mučenih žena. Brojni medijumi i istražitelji su pokušali da je "očiste", ali niko nije uspeo", kaže vlasnica koja je za kuću pre 12 godina dala skoro 200.000 evra. Jedino u čemu su oni uspeli je otkriće da su osim veštica, u kući u najgorim mukama umirali zaraženi od kuge. Ona kaže da joj se u sećanje najviše urezao incident kada ju je duh gurnuo u osmom mesecu trudnoće. Bilo je to, kaže, zastrašujuće iskustvo.

Kada ima goste duhovi se smire i samo se onda oseća potpuno sigurno. Ali, kada zna da se vraća u praznu kuću, obuzima je strah. Ponekad je toliko prestrašena da spava s uključenim svetlima.

"Sve sam probala i ništa nije uspelo. Dosta mi je života u konstantnom strahu i zato se nadam da ću što pre da prodam Kavez", zaključila je Vanesa.

Proverite da li su vašu kuću zaposeli duhovi: Sigurni znaci da niste sami!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs