Seks skandali

Otelo se kontroli: Šta milijarderi rade iza zatvorenih vrata?

Kombinacija narcizma, moći i dostupnosti brojnih resursa, dovela je mnoge milijardere do pozicije da ispitaju granice sopstvenog libida
Lifestyle
15:22h Autor:
Otelo se kontroli: Šta milijarderi rade iza zatvorenih vrata?
Foto: Ilustracija: Shutterstock

Čak 70 odsto današnjih multimilijardera reći će vam da vodi "avanturistične i egzotične" živote, što i ne čudi ako imamo u vidu sa koliko novca raspolažu.

Ipak, kombinacija narcizma, moći i dostupnosti brojnih resursa, dovela je mnoge milijardere do pozicije da ispitaju granice sopstvenog libida.

Novac, naravno, ne može kupiti ljubav, ali može obezbediti mnogo uživanja, naročito daleko od očiju javnosti. Problem nastaje ako informacije o njihovim avanturama procure.

Predstavljamo vam nekoliko najpoznatijih seks skandala u čijem središtu su bili uticajni muškarci:

Milijarderi sa zmijom u džepu: Jedu iz papirnih tanjira, šišaju se kod kuće!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

1. Henri T. NIkolas

Henri T. Nikolas, bivši izvršni direktor firme "Broadcom" optužen je 2007. godine da je sagradio "pećinu za seks" ispod njegove vile u Kaliforniji u svrhe prostitucije i konzumiranja droga. Ovu prostoriju u kojoj je postojao đakuzi, sportski bar i stubovi od zlatnog lišća, magazin Vanity Fair nazvao je "Fantazijom o haremu koja se otela kontroli".

Nikolas je poricao da je pećina služila za seks žurke. Ona ostaje pri tome da je podzemna prostorija služila za zabavu članova njegove porodice.

2. Dejvid Hou

Privatan život 60-godišnjeg "kralja duvana" postao je javan kada je osuđen zbog nezakonitog zatvaranja žene u njegovoj kući. Uprkos novcu i uticaju, Hou je pozvao telefonski hot-lajn kako bi pronašao prostitutku koja bi mu donela brzu hranu, imala seks sa njim i konzumirala kokain. Problem je nastao kada je ona poželela da ode.

Vodio tajni život: Evo šta je glumac krio 75 godina!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

3. Feliks Deniz

"Ako ću imati seks, onda moram imati više seks nego što je to ikad iko imao", rekao je jednom medijski mogul Feliks Deniz.

On je imao 14 ljubavnica istovremeno, stalne orgije i veliki problem sa konzumiranjem droga. Kasnije je počeo da apstinira, kako od kokaina, tako i od seksa

4. Princ Džefri

Sredovečni brat sultana od Bruneja potrošio je više miliona na svoje seksualne objekte, a čak je i jahtu nazvao po ženskim grudima.

5. J. Pol Geti

Geti je bio opsednut ženama i seksom. Ipak, sve ih je ispoštovao. Naime, kada je umro, svoje bogatstvo raspodelio je na 12 žena sa kojima je imao veze, od kojih su neke bile mnogo mlađe od njega i jedva da su ga poznavale.

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

6. Sergej Rodionov

Ako tražite "Knjigu o Olgi", album golišavih fotografija supruge ruskog bankara, verovatno ćete je i pronaći. Naime, Rodionov je unajmio fotografa da fotografiše njegovu obnaženu suprugu, a zatim objavio fotografije, a knjigu prodao za 500 dolara.

7. Denis Kozlovski

Pre nego što je utamničen zbog pronevere novca, Denis Kozlovski se provodio kao Kaligula. Za rođendan svoje žene, organizovao je zabavu u togama na kojoj je Mikelanđelov David napravljen od leda "izbacivao" votku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs