Spojila lepo i korisno

Mi ovo možemo samo da sanjamo: Obišla ceo svet besplatno, evo kako! (FOTO)

Kasandra je odlučila da obiđe sve suverene države sveta, a ako joj to pođe za rukom, biće prva žena koja je to uradila, najmlađa Amerikanka koja je to uradila i osoba koja je najbrže obišla sve zemlje
Lifestyle
09:34h Autor:
Mi ovo možemo samo da sanjamo: Obišla ceo svet besplatno, evo kako! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Expedition_196

Jedna devojka iz Konektikata u Americi će ući u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja je najbrže obišla sve suverene države sveta!

Kasandra De Pekol (27) je svoju avanturu započela u julu 2015. godine, kada je krenula na svoje putovanje, koje je nazvala "Ekspedicija 196" (Expedition196).

Srpska Atina: Fotografije koje pokazuju da je Novi Sad najlepši u jesen! (FOTO)

Naime, ona je odlučila da obiđe sve suverene države sveta, a ako joj to pođe za rukom, biće prva žena koja je to uradila, najmlađa Amerikanka koja je to uradila i osoba koja je najbrže obišla sve zemlje.

Ova devojka iz Konektikata započela je putovanje u julu 2015. godine posetom ostrvu Palau (pripada grupi pacifičkih ostrva), do sada je posetila 181 državu, a ostalo joj je da obiđe još 15 zemalja za 40 dana, kako bi se upisala u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja je najbrže obišla sve zemlje.

15 najopasnijih mesta na svetu: Bez preke potrebe nikad ne putujte ovde!

Kasandra inače putuje kao ambasadorka mira u ime Međunarodnog instituta za mir kroz turizam. Do sada je ovo putovanje koštalo oko 200.000 dolara, ali sve troškove pokrivaju sponzori.

Ona ipak pokušava da umanji troškove nudeći reklamiranje na svom Instagram nalogu u zamenu za besplatan smeštaj.

Proterani iz domovine zbog raskoši i hirova: Ovako izgleda previše luskuzan život! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs