Oštro i duhovito

Kad čujete Imaš 30 i još se nisi udala, odgovorite ovako: Poslednja odbrana neudate žene!

Evo, ima Bobanov kolega sina, znaš kakav je, prava momčina, hoćeš da mu dam tvoj broj ? Nećeš? Da si se bar udala za onog tvog kad si imala 23 - samo su neke od izjava koje neudate žene stalno slušaju
Lifestyle
20:02h Autor:
Kad čujete Imaš 30 i još se nisi udala, odgovorite ovako: Poslednja odbrana neudate žene!
Foto: Ilustracija / Profimedia

"Prođe leto trideseto, a ti, ćero, nit’ muža, nit’ deteta. Nisi valjda toliko jadna pa ne umeš bar jednog da baciš na kolena ili ti nešto opasno nije u redu sa mozgom čim niko nije poželeo da te oženi? Nije to? Ej, pa spusti kriterijume, nisi ni ti više prva rosa pa da možeš da biraš".

Ovo su samo neke od izjava tetke, strine, mame, udate drugarice i ostalih dušebrižnika, sa kojima se suočavaju neudate žene.

Vreme ti je da se udaš, kad ćeš da rađaš decu: Beograđanka (27) oštro odgovorila zašto ne želi brak!

"Evo, ima Bobanov kolega sina, znaš kakav je, prava momčina, hoćeš da mu dam tvoj broj ? Nećeš? Ma nije valjda da si se oženjenim uhvatila, pa neće taj nikad ženu svoju da ostavi, ne budi luda, prođoše ti godine... Da si se bar udala za onog tvog kad si imala 23, bio budala, al’ mogla si da ga otrpiš koju godinu pa da se razvedeš čim dobiješ bebu a ne ovako..."

Toliko ljudi u okruženju koji misle da su sredili svoje živote, pa bi sad i tebe da "usreće".

Umesto da se nerviraš što bi svako da ti uređuje život ko da je dnevna soba, a ti lepo sve okreni na sprdnju, a evo i kako da im zapušiš usta u tri najčešće situacije, poput ove devojke:

Ima platu 30.000, i može sebi sve da priušti: Beograđanka otkriva kako!

Značajno te pitaju šta ima novo

"To je isto ko kad se udaš pa očekuju da zatrudniš brzinom svetlosti, samo malo drugačije. Valjda se nadaju da nisi tolika slepica pa da možeš ipak nekog da uhvatiš. Pošto vremenom ume da dosadi i bude iritantno, evo ideje - vadiš telefon i odabereš devojku sa Instagrama. Ej, vidi Dariju, divna je, stvarno je kao dar sa neba, naišla je u momentu kad sam već ozbiljno razmišljala da odem u manastir jer više nisam mogla da podnesem razočaranost u tipove i emotivne lomove. Čekala sam onog pravog, a naišla je prava, izgovaraš zadovoljno dok sa sebe ne možeš da otreseš preneražen pogled.

Da bi izbegla dalje ispitivanje, samo dodaj da žuriš jer ideš na branč da se upoznaš sa Darijinim roditeljima. Istu ovu priču, sa manjim izmenama, možeš da iskoristiš kad ti dežurni dušebrižnik pita što ne otvoriš nalog na nekom dejting sajtu, jer eto, on zna da su se dvoje tako upoznali i svadbena zvona tek što nisu."

Što ne nađeš nekog da ti napravi dete?

"Hajde što si toliki pajser pa nisi našla muža, ali jesi li razmišljala o svom biološkom satu? Eeej, dokle ti misliš da se zezaš, valjda su ti više dosadili izlasci i gledanje 3 sezone serije vikendom?!? Dobro, ne moraš se udavati, uostalom, šta će ti neko da te nervira jer prdi i baca prljave čarape po sobi, ali daj bre, nađi nekog zgođušnog, spavajte nekoliko puta, pa možda ti se i posreći."

Kad ovo čujete, devojka savetuje da ovako odgovorite:

Zavet blogerke (33) koji je razbesneo žene: Da li je ovo ključ za srećan brak?! (FOTO)

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia

"E, ne mogu to, zamisli da skapira da je dete njegovo pa mi se nakači na vrat jer hoće da ga viđa. Razmišljala sam da odem u na primer Prag, tamo ima banka sperme pa lepo odaberem donora, samo nemam još dovoljno para za tu ekskurziju. Znaš, planirala sam da upišem ubrzani kurs za poslovnu pratnju pa da uvećam svoj budžet ali nešto razmišljam... Ej, pa ti si se baš dobro udala, sigurno imaš par saveta kako da obrlatim dobrostojećeg tipa. Ne bih da se udomim, samo da mi pokloni kintu za oplodnju."

Ko ti je onaj baja sa Fejsa?

"Da se ne lažemo, društvenomrežni voajeri iz sekunda u sekund prate šta ima preko tuđeg plota. Sinoć si izašla sa starom ekipom, al’ ko za vraga vam se prilepio i sin kuma tvog najboljeg ortaka, koji je nosio pelene kad si ti uveliko ašikovala po školskom dvorištu. Naravno, neko iz ekipe se našao pametan da ceo izlazak dokumentuje i objavi na Fejsbuku. 15 minuta pošto si tagovana stiže poruka Ej, cico, što si zla pa ne prijavljuješ onakvog dečkonju? Muka ti je da objašnajvaš da ste razmenili 5 rečenica tokom cele noći i da ti se nije ni izlazilo jer te boleo stomak, ali umesto toga odgovori napadnoj drugarici:

"Jesi ga videla? Ah, pa to traje već neko vreme nego nas onaj konj od Milutina uslikao. Mislim, uglavnom se kao nešto družimo, ali kad mu je baš dosadno, on me iscima da dođem kod njega. Jeste glup ko tocilo ali ne shvataš kakve trbušnjake ima".

Saznanje da vi imate seks sa zgodnim muškarcem koji je minimum 10 godina mlađi dok ona menja pelene je klasičan šah- mat.

Iako su odgovori prilično brutalni, ako ste dama koju baš briga šta će ko da misli i kaže, upotrebite ih i zapušićete svima usta. Ali budite pažljivi, saveti ove devojke su mač sa dve oštrice, umesto da budete ostavljeni na miru, znajući naš narod, može da se desi da budete konstantno ogovarani još više jer oni možda ne shvate vašu ironiju.

Kako da ga odvučete pred oltar: Precizne smernice za udaju!

Foto: Ilustracija / Profimedia
Foto: Ilustracija / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs