Horor

Jeziva priča o ženi koja je umrla sama: Raspadala se u stanu punih 35 godina!

Ona nikom nije nedostajala. Punih 35 godina niko se nije raspitivao o njoj, pokucao joj na vrata ili nazvao je na telefon
Lifestyle
14:54h Autor:
Jeziva priča o ženi koja je umrla sama: Raspadala se u stanu punih 35 godina!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Trideset dana nakon što su isključili struju u zgradi, radnici su se vratili kako bi popravili kvar na liftu, a u njemu su našli ženu koja je zbog velikog propusta ostala zarobljena u liftu i tamo preminula.

Na vratima lifta uočeni su tragovi noktiju, jer je nesrećna žena, koju su mediji u Kini identifikovali samo kao gospođicu Vu, očigledno pokušavala da otvori vrata, a agonija u kojoj je preminula niko ne može zamisliti. Ova vest iz Kine od pre dva dana jednim delom podseća na jednu vest iz Zagreba pre osam godina.

U maju 2008. godine stanari u jednom zagrebačkom naselju pronašli su telo mrtve komšinice u stanu. Vest ne bi bila po neobična da njihova komšinica, Hedviga Golik nije ležala mrtva u stanu neverovatnih 35 godina!

Ispovest pacijenta koji je pobegao iz bolnice glavom bez obzira: Tužno stanje zdravstva u Srbiji!

Hedviga je imala 49 godina kada je preminula, a živela je u stanu od 18 kvadrata. Komšijama je bila neobična, ali nikada ih nije zanimalo koja je njena priča. Zgradom su kružili tračevi o tome kao ona stalno odlazi u neku sektu u Makedoniju.

Hedviga nije otišla u Makedoniju, već je ležala mrtva u stanu dok su se njene komšije godinama "zabavljale" tračevima o njenom navodnom sektašenju i navodnim ljubavnicima koje je imala. Nijednom u 35 godina ih nije zanimalo šta se nalazi iza vrata njenog stana, nije ih zanimalo zašto u taj stan niko ne dolazi i zašto iz njega niko ne izlazi.

U stanu su postojale vodovodne, električne i plinske instalacije, ali niko u tih 35 godina nije ispostavio račun na Hedviginu adresu, iako niko nije znao da je preminula i da njen kostur leži u stanu.

Ni komšije nije zanimalo zašto je taj mali stan desetlećima prazan, sve dok 2008. nisu nasilno provalili u stan jer su pravili etažiranje zgrade. Da nisu etažirali zgradu ko zna koliko bi još dugo telo Hedvige Golik stajalo u tom malom stanu. Uzroke smrti Hedvige Golik forenzičari nisu mogli da otkriju, a bili su iznenađeni kako komšijama nije smetao smrad raspadajućeg tela u stanu, barem prvih meseci nakon smrti, kada je smrad sigurno bio najjači.

Što je zajedničko nesrećnici zarobljenoj u liftu u Kini u kojem je na kraju umrla i Hedvigi Golik? Zajedničko im je to da su živele same, niko za njih nije pitao, niko ih nije tražio i nikome nisu nedostajale.

Tri nedelje nakon smrti, javio mi se brat: Ovako izgleda zagrobni život! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs