POČINJE NAJSREĆNIJI PERIOD ZA LJUBAV OVE GODINE I TRAJE DO 23. MAJA: Lav će privuči NEVEROVATNE ljude, a njih čeka BRAK

Venera je 29. aprila ušla u znak Bika i donosi hedonizam, zadovoljstvo, a pre svega prilike za nove ljubavi ili brak

Horoskop
16:11h Autor:
POČINJE NAJSREĆNIJI PERIOD ZA LJUBAV OVE GODINE I TRAJE DO 23. MAJA: Lav će privuči NEVEROVATNE ljude, a njih čeka BRAK
Foto: Profimedia

Venera je vladar znaka Bika i sve do 23. maja astrolozi smatraju da je najsrećniji period za ljubav za sve horoskopske znake. Svi možemo očekivati snažnu romantičnu atmosferu.

Oni koji su slobodni mogli bi da pronađu nekoga ko deli slične stavove o tome šta je važno u životu. Oni koji su zauzeti, fokus će u narednih skoro mesec dana biti na fizičkoj naklonosti.

Bik je znak koji voli da se dodiruje, pa će se mnogi odlučiti da odu na masažu i to ne običnu, već onu sa čokoladom. Dobro je vreme da se parovi usklade oko svakodnevnih stvari.

Par, Ljubav
foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Evo šta svim znacima donosi Venera u Biku:

Ovan

Venera u Biku će vas podstaći da usporite tempo. Prihvatite ovu promenu i pokušajte da da uživate u svakom zajedničkom trenutku sa voljenom osobom. Tu će biti senzualni trenuci romantike, piše "Hindustan Times".

Bik

Oslobodićete neodoljiv šarm u toku ovog perioda. Osim toga, samopouzdanje će vam biti na višem nivou kao i harizma. Iskoristite ovu dobru energiju planete ljubavi da se fokusirate baš na ono što vam je važno. Otpustite ljude koji nisu u skladu sa vašim vrednostima.

Blizanci

Bićete skloni romantičnim fantazijama i dopustićete da vas strast odnese u nove pravce. Ipak, budite oprezni d avas ne zavede osoba kojoj nedostaje posvećenost. Pobrinite se da date prioritet odnosima sa dragim ljudima. Stvorićete nezaboravna iskustva.

Rak

Ljubav bi vas u ovom periodu mogla iznenaditi. Ostanite otvorenog uma i potrudite se da se manete ekrana. Možete pronaći ljubav preko društvenih mreža ali i preko društvenih okupljanja ili izleta. Uz to, nemojte se iznenaditi ako se rodi ljubav sa dugogodišnjim prijateljem.

Ljubav, Flert, Dečko, Devojka, Par, Srećni, Osmeh, Leto
foto: Shutterstock

Lav

U ovom periodu možete da privučete neverovatne ljude. Kada imate samopouzdanje, prirodno ćete privući druge ljude ka sebi. Iskoristite priliku da pokažete fantastičnu ličnost u profesionalnom životu. Razmislite da unesete glamur u svoj način odevanja.

Devica

Nemojte odbaciti mogućnost veze na daljinu, pošto Venera ulazi u vaše prirodno deveto polje, polje putovanja. Ako postoji prava ljubav i jaka povezanost, razmislite o planiranju romantičnog bega od svega sa voljenom

Vaga

Ovaj znak Zodijaka će želeti nešto više misterije. Međutim, nemojte preterivati. Imaćete šansu da poradite malo na svom načinu zavođenja jer će vas Venera naterati da produbite svoju vezu tako što ćete biti otvoreniji sa svojim partnerom.

Škorpija

Idealna je pozicija Venere za vas - nalazi se u kući braka. Ako ste slobodni, budite spremni da privučete nekoga svojim šarmom i to bez mnogo napora. Samo budite iskreni u svojim namerama i uživajte u svim aktivnostima.

prevara, burma, muškarac, muž, brak
foto: Shutterstock

Strelac

Bićete efikasni u narednih nekoliko nedelja. Žudećete za boljom organizacijom tokom ovog haosa. Želećete da malo više poradite o svojim planovima jer ćete samo tako doći do zacrtanog cilja.

Jarac

Možete očekivati više glamura i strasti tokom boravka Venere u Biku. Sami sebi ćete biti na prvom mestu. Poznati ste kao velika vrednice ali je vreme i da pokažete da znate da se zabavite. Osmehnite se i budite vedri.

Vodolija

Vaš fokus će biti na polju porodice. Čak iako sve bude teklo po planu, postojaće nešto što o čemu ćete i dalje razmišljati. Idealno je vreme da preduzmete neku akciju bilo da se radi o preuređenju doma ili zdravom kuvanju obroka.

Ribe

Ponekad bi valjalo da zadržite svoje ideje za sebe i sačekate pravi trenutak da ih obelodanite. Ipak, vreme je da otvoreno podelite svoje ideje i osećanja ali i rizik da ih pokažete onome ko vam se dopada.

Stil / Ona

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs