HOROSKOP ZA 23. MART: Blizanci će NEKOG prevesti ŽEDNOG PREKO VODE, dok će IZDAJA da sačeka njih

Dnevni horoskop za 23. mart kaže kako će Vaga da uživa u slobodnom danu, dok će Ribe da zavedu onu koju vole

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 23. MART: Blizanci će NEKOG prevesti ŽEDNOG PREKO VODE, dok će IZDAJA da sačeka njih
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda jeste dan za odmor za tipične predstavnike znaka Ovna, ali nije isključeno da ćete izvesno vreme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika vezano za neodložne poslove koje treba obaviti.

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite na pre svega strpljiv i kompromisan način.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Bik

Posao: Bikovi bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima, ili se pak posvete nekom omiljenom hobiju.

Ljubav: Možda baš iz prijateljskog okruženja dobijete potvrdu da ste nekom već duže vreme simpatija.

Zdravlje: Moguće su sitne fizičke povrede.

Blizanci

Posao: Ako ima neodložnih stvari napred u radne pobede, ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da relaksacija bude u istoj ravni sa obavezama.

Ljubav: Solidan dan da provedete vreme sa dragom osobom, opuštene zajedničke aktivnosti, ali i ako je ikako moguće sa što manje priče i kombinovanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Današnje planove vam može poremetiti neočekivano odlaganje nekog poslovnog dogovora ili razgovora, moguće zbog tehničkih problema u komunikaciji.

Ljubav: Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmerenih ka dragoj osobi, moglo bi da vam donese više korisnih stvari.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za Lavove što se tiče odrađivanja makar onih najosnovnijih poslovnih zadataka. Mogući su neočekivani troškovi.

Ljubav: Naizgled prosečan dan veoma lako se može pretvoriti u ekstra zanimljiv, posle susreta i upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao:. Veoma sadržajan i verovatno naporan radni dan očekuje Device. Nemojte sve sami, podelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Vrlo povoljan dan je pred vama za predstavljanje nekih novih ideja i zamisli, kao i radu na usavršavanju postojećih veština i znanja.

Ljubav: Od nekoliko interesantnih susreta i kontakata barem jedan bi valjalo izdvojiti i usmeriti neophodnu pažnju ka njemu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, odmor.

Škorpija

Posao: Evo dana koji bi Škorpije mogle da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete organizovati i neki izlet sa prijateljima. Uživajte.

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strelac

Posao: Većinu radnih aktivnosti tipični predstavnici znaka Strelca danas mogu odraditi na zadovoljavajući način, ali računajte da će vam najviše vremena oduzeti neke komplikkacije koje mogu iskrsnuti vezano za neki dogovor. Proverite sve informacije.

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, naročito ako ste spremni da neke svoje ciljeve podredite željama voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana, već se pootrudite da odredite ono šta vam je najvažnije.

Ljubav: Malo kombinatorike možete koristiti i u sferi ljubavi, ali ipak nemojte zanemariti značaj prakse.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Ova subota donosi većini osoba rođenih u znaku Vodolije zvaničnu potvrdu uspešno završene radne sedmice, ali i osećaj psihofizičkog umora.

Ljubav: Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije, pa se potrudite da tako i ostane tokom celog dana.

Ljubav: Trudili se manje ili više, ipak inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs