LJUBAVNI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2024: Ovaj znak upada u toksičan odnos, moguć RAZVOD, dok njima dolazi NAJVEĆA LJUBAV ikada

Pred nama su tri prelepa prolećna meseca koja će doneti velike promene na polju ljubavi

Horoskop
22:05h Autor:
LJUBAVNI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2024: Ovaj znak upada u toksičan odnos, moguć RAZVOD, dok njima dolazi NAJVEĆA LJUBAV ikada
Foto: AKM-GSI/SBMF / Backgrid USA / Profimedia

Za proleće 2024. godine, ljubavni horoskop obećava tri meseca ispunjena iznenađenjima! Otkrijte šta vas čeka prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ostavite prošlost iza sebe, vreme je. Posebno zapamtite datume kada se događaju pomračenja, jer će to biti raskrsnice vašeg ljubavnog života. Bilo da ste u vezi ili ste sami, pazite koje odluke donosite u emotivnom odnosu. Možda ćete sebi, u mislima, ispričati lepšu priču od stvarnosti. Maske mogu pasti kada Merkur počne retrogradni hod u aprilu i vaše srce može da bude razočarano. Iako ćete možda prolaziti kroz teške trenutke, proleće 2024. će vam doneti i mnogo ispunjenja, posebno na porodičnom planu.

proleće
foto: Shutterstock

Bik

Ljubavni horoskop za proleće 2024. će vam pokazati da vi postavljate pravila. Imate hrabrosti u emotivnom odnosu i možete otići od osobe koja vas je povredila. Moguće je da ćete privlačiti toksične ljude, ali biće vam prilično lako da ih izbegnete. Uticaj planeta će vas naterati da težite više samoći, nego emocionalnom vezivanju. Od 21. aprila, kada se Jupiter, Uran i Sunce nađu u vašem znaku, cenićete vredne lekcije koje ćete dobiti. Vaša veza će se poboljšati ili, ako ste slobodni, upoznaćete posebnu osobu.

Blizanci

Ovo proleće ćete pamtiti! Možda vam se u prvi mah neće činiti tako, pogotovo zato što mart donosi mnogo ljubavnih izazova, ali verujte procesu. Kraj maja 2024. iznenadiće vas na najepši mogući način. Strpljenje je ključ, čak i kada ćete imati osećaj da vam je teško. Na proleće može doći do razdvajanja, kako od partnera, tako i od prijatelja ili čak članova porodice. Možete saznati stvari koje vam se ne sviđaju.

Od 25. maja počinje najlepši period. Bićete zavodljivi i osvajački nastrojeni, bićete zaljubljeni i vaša veza će cvetati.

Rak

Vaš krug prijatelja će se proširiti u narednim mesecima i imaćete dobre šanse da upoznate zanimljive ljude. Ako ste slobodni, započnite vezu tokom proleća.

Obratite pažnju na prvo ovogodišnje pomračenje punog Meseca u Vagi 25.3. Doneće mnoge unutrašnje transformacije. Ne dozvolite da vas zanese svakodnevna rutina, već dajte sebi vremena da osetite i proživite emocije koje vas iskušavaju.

Proleće
foto: Shutterstock

Lav

Ljubavni horoskop za proleće 2024. kaže da će vaša veza ili brak trpeti u mesecu martu. Može doći do sukoba i razočaranja. Preporučljivo je da potražite pomoć osobe od poverenja kada vam je teško. Bit će vam teško da sami rešite određene situacije, potrudite se da ne budete u izolaciji.

Na sreću, pred kraj proleća, poslije 15.5. 2024., a posebno posle 25.5., kada Jupiter bude u Blizancima, sve će krenuti kako želite. Ako ste slobodni, nemojte ulaziti u ljubavnu vezu do kraja maja 2024. godine.

Devica

Uživajte u magičnom proleću u kojem ćete dobiti ljubav kakvu ste oduvek želeli! Određeni aspekti vašeg ljubavnog odnosa mogu se poboljšati kao rezultat napora da se ponovo povežete s partnerom.

U svakom slučaju, april i maj biče ispunjeni ljubavlju u svim njenim oblicima. Biće puno strasti u spavaćoj sobi, iznenađenja, ali i ljubavi drugih ljudi, prijatelja ili rođaka. Ako niste u vezi, ovo je najbolje doba godine da se zaljubite do ušiju!

Vaga

Za vas je proleće vreme novih poletaka. U martu 2024. ćete se suočiti s mnogim ljubavnim izazovima, kada će vaše poverenje biti stavljeno na test.

Određene vesti mogu vas povrediti i možda ćete morati da donesete radikalne odluke. Od 25.3. 2024. stvari će se srediti baš onako kako želite, jer će pomračenje Meseca, koje će se dogoditi upravo u vašem znaku, osvetliti ljubavno polje i doneti vam mnogo sreće.

Ljubav će se pojaviti u vašem životu kada je najmanje očekujete, zato ne gubite strpljenje.

sreća, proleće
foto: Shutterstock

Škorpija

Ljubavni horoskop za proleće 2024. godine kaže da ćete imati odlične aspekte na ljubavnom polju. Prvi mesec proleća, mart 2024., donosi oslobađanje od problema i promenu percepcije.

Jednostavno ćete uživati u životu i ljubavi, a to će vam toliko odgovarati, da će vam predstavljati izvor moći i za druge sfere života.

Ljubav će biti vaš pokretač za sve! Vaši osećaji dostižu maksimalan intenzitet u aprilu mesecu, kada će vas uticaj Jupitera u Biku naterati da se potpuno posvetite svom partneru.

Ako ste slobodni, u istom periodu postoje velike šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

Strelac

Proleće 2024. dolazi s velikom promenom u ljubavi. Od 8. aprila, kada se pomračenje Sunca dogodi u Ovnu, postaćete izuzetno povezani sa svojim partnerom.

Ovo će biti odlično, jer to znači da postajete tim, jedinstvena celina koja se bori za isti cilj. Ipak, preporučljivo je da pazite da ne izgubite svoj identitet.

Situacija će postati naglašenija od 25.5., kada Jupiter menja znak. Možda ćete osetiti da previše vremena provodite kod kuće s partnerom, kao i da zapostavljate druge važne aspekte života. Ako ste sami, dobro je da izbegavate ulazak u veze ako niste dobro upoznali drugu stranu, jer lako se možete prevariti.

Jarac

Držite svoje srce otvorenim, ali posebno svoj um. Velike promene će se dogoditi u ljubavi. Ključan datum za vas je 21.4.2024. godine, kada se Jupiter i Uran susreću u znaku Bika. Direktno ciljaju na područje intimnih odnosa i senzualnosti. Vaša veza će dostići nov nivo. Vi i vaš partner činite sjajan tim ovog proleća i uživajte u tome. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga ko ispunjava sva vaša očekivanja.

Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Vodolija

Ljubavni horoskop za proleće 2024. godine kaže da ćete pleniti magnetizmom! Uspećete da ostavrite najluđe ljubavne fantazije sa svojim partnerom.

Ako ste sami, očekujte misterioznu avanturu. Imaćete izuzetno zanimljivo proleće, ali pazite kome poklanjate svoje srce. Horoskop vas savetuje da ne zanemarite svoje osećaje, čak ni u odnosu s bliskim ljudima, poput članova porodice ili prijatelja, koji bi se mogli osjećati zanemareno.

Ribe

Mnoge stvari o kojima ste godinama sanjali postaće stvarnost 2024. godine, a ovo proleće donosi vam sreću na ljubavnom planu.

Dosadašnji napori u vašoj vezi urodiće plodom i razumevanjem između vas i vašeg partnera će dostići maksimum. Kompatibilni ste na svim poljima – komunikacijski, emocionalno, intimno.

Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete se u aprilu 2024. zaljubiti u osobu koja vam u potpunosti odgovara.

Pomračenje Meseca će za vas imati važno značenje pa obratite pažnju na to šta vam intuicija govori tih dana.

Stil/Atma.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs