STIŽE MLAD MESEC I DONOSI ZNACIMA VELIKE PROMENE: Ruski astrolog otkrio 1 pravilo u ljubavi koje će biti GLAVNO do 2043.

Mlad mesec u znaku Vodolije nam stiže 9. februara, svi znaci neka se spreme sa turbulencije u svojoj svakodnevici!

Horoskop
21:05h Autor:
STIŽE MLAD MESEC I DONOSI ZNACIMA VELIKE PROMENE: Ruski astrolog otkrio 1 pravilo u ljubavi koje će biti GLAVNO do 2043.
Mlad mesec u Vodoliji od 9. februara 2024. godine, Foto: Shuterstock

Mlad mesec 9. februara nastupa u vreme konjunkcije Sunca, Meseca, Merkura i Plutona, što obećava ogromne promene u životima mnogih. Astrološkinja Julija Lifanova pisala je o prognozama sve znakove Zodijaka tokom mladog meseca i istakla kako treba privlačiti ono što želite u život.

Pluton u Vodoliji ovo puta biće u znaku slobodne ljubavi; istorijski, Pluton u astrologiji vlada temom seksa i naklonosti, a znak Vodolije je odgovoran za slobodu od granica i društvenih dogmi. To znači da će odnos prema romantičnim zajednicama biti drugačiji: ljubav neće biti ekvivalentna materijalnom bogatstvu, kao što je to bilo u periodu Plutona u Jarcu.

Mlad mesec obično traje tačno 2 nedelje – do 24. februara moguća su neka ozbiljna otkrića u osećanjima, kao i dramatična poznanstva i iznenadna priznanja, a uneće u vaš život ono što se "vuče" poslednjih 15 godina. Na mlad mesec će 9. februara ući jedna osoba, a izaći kao druga osoba.

Pored teme ljubavi, ovog mladog meseca su aktuelna i pitanja vaših ideala, okruženja i ambicija za budućnost. Vodolija u astrologiji simbolizuje futurizam i sve ono što bismo zaista želeli. Ipak, ponekad nije važnije ono čemu težimo, već one istinske želje kojih nismo uvek ni svesni.

Ljubav, Par
foto: Shutterstock

Do 2043. u ljubavi će važiti samo jedno pravilo: da budete svoji.

Mlad mesec obično traje tačno 2 nedelje – do 24. februara moguća su neka ozbiljna otkrića u osećanjima, kao i dramatična poznanstva i iznenadna priznanja, a uneće u vaš život ono što se "vuče" poslednjih 15 godina. Na mlad mesec će 9. februara ući jedna osoba, a izaći kao druga osoba.

Ovan

Sada je idealno vreme za početak novih projekata koji zahtevaju kreativnost i originalnost. Bićete inspirisani da razmišljate izvan okvira i da se usmerite na promene i inovacije. Razmislite o novim projektima ili saradnjama koji mogu da donesu promene ne samo vama, već i širem društvu.

Takođe, sjajno je vreme da se povežete s novim ljudima ili da oživite postojeće veze. Budite otvoreni i za neočekivane susrete.

Romantični faktor u vašem životu se zahuktava, nadahnjujući vas da postanete poetičniji u svojim rečima i delima. Možda to znači da želite da isplanirate da odete negde sa svojim partnerom. Ponašajte se romantično, šta god to vama značilo.

Razmotrite inovativne pristupe zdravlju.

Zdravlje, Voće
foto: Shutterstock

Bik

Ovo je vreme samoposmatranja, sada odlučujete kojim putem želite da idete. Iako je rast neophodan, biće posebno izazovno da prihvatite transformativnu energiju jer evolucija može biti teška za sve – naročito za vas.

Moguće su promene u karijeri ili javnom statusu. Razmislite o novim ciljevima u vašem profesionalnom životu. Možda je vreme za promenu smera ili za pokretanje projekta koji odražava vaše prave vrednosti. Vaša upornost i praktičnost biće ključni u ostvarivanju ovih novih ambicija. Otvorite se za nove ideje.

Što se ljubavi tiče, komunikacija s partnerom dolazi do izražaja. Izrazite svoje emocije na drugačije načine.

Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite mir kroz umetnost ili kroz boravak u prirodi.

Blizanci

Ovo je vreme za proširenje vaših horizonata, bilo kroz učenje, istraživanje ili putovanja. Vaša prirodna znatiželja i želja za znanjem nikad nisu bili jači. Iskoristite ovu energiju za istraživanje novih kultura, ideja ili duhovnih učenja.

Možda ćete naći vremena da se prihvatite novog hobija ili strastvenog projekta, a ovo skretanje pažnje je upravo ono što vam treba. Usmerite svoju energiju na zdrav projekat, koji nije povezan s vašim poslom. Možda ćete osetiti svežu okrepu. Idealno vreme za planiranje putovanja.

Možete očekivati iznenađenja u društvenom krugu. Novo prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto više.

Dobra prilika za detoksikaciju. Pripazite na disanje i pluća.

Druženje
foto: Shutterstock

Rak

Rakovi, u ovo vreme možete doživeti duboke emocionalne promene i novo razumevanje vaših najdubljih veza. Ovo je trenutak da iskopate zakopane emocije i suočite se s njima. Otvorite srce za isceljenje.

Možda žudite za dodatnom sigurnošću, zbog čega ćete se možda više nego ikad oslanjati na prijatelje. Iskoristite te snažne emocionalne veze koje ste uspostavili. Pitajte za pomoć. Vaši prijatelji su tu radi zabave, ali tu su i radi podrške.

Mlad Mesec osvetljava vašu finansijsku situaciju, posebno u pogledu investicija, pozajmica ili nasledstava. Ovo je vreme za preispitivanje vaših finansijskih strategija.

Takođe, možete pronaći nove načine za upravljanje finansijama koje delite s drugima.

Lav

Lavovi, sada nije vreme da ostanete u senci. Odnosi su u fokusu pa je sada je prilika da osvežite ili čak ponovo definišete vaše bliske veze.

Budite otvoreni za nove načine komuniciranja i deljenja vaših istinskih osećanja s partnerima i bliskim saradnicima.

Govoriti iz srca iskreno ključno je za dopuštanje drugima da vas jasno vide i obrnuto.

Postoji mogućnost da započnete novu romantičnu vezu. Iskrenost, originalnost i zajednički ciljevi mogu revitalizovati vaše postojeće odnose.

veza, partneri
foto: Shutterstock

Devica

Drage Device, fokusirajte se na sebe. Ovo je idealan trenutak za uvođenje novih, zdravih navika u vašu dnevnu rutinu.

Razmislite o inovativnim pristupima i rutinama koji mogu poboljšati vaše fizičko i mentalno blagostanje.

Fokus na zdravlje i dobrobit može privući pažnju potencijalnog partnera. Delite slična interesovanja.

Moguće su promene na radnom mestu. Verujte procesu.

Vaga

Drage Vage, ponovo procenite svoj unutrašnji krug tokom ovog perioda. Pregledajte odnose s ljudima u vašem bliskom krugu kako biste bili sigurni da imate dobar sistem podrške. Oni koji su se pokazali kao vaši najbolji prijatelji zaslužuju puno ljubavi.

Takođe, ovo je vreme za oslobađanje vaše unutrašnje kreativnosti i za pronalaženje radosti u malim stvarima.

Dopustite sebi da istražite nove hobije. Posvetite se aktivnostima koje vas čine srećnima. Budite spontani i igrajte se s mogućnostima koje vam se pružaju.

Očekujte revitalizaciju vašeg ljubavnog života.

Škorpija

Drage Škorpije, sada je vreme za razmišljanje o vašem emocionalnom temelju i za stvaranje harmonije unutar vašeg doma, što će vam pružiti i osećaj sigurnosti.

Razmislite o promenama koje mogu unaprediti vašu životnu sredinu i osnažiti vezu s porodicom.

Stabilnost na ovom polju može pozitivno uticati na vaše zdravlje.

Na poslovnom planu, očekujte ponudu ili preporuku za novi posao. Takođe može biti dobro vreme da se prijavite za druga radna mesta u svojoj firmi ili na drugim mestima kako biste unapredili svoju karijeru i profesionalni status.

Kafa, Posao
foto: Shutterstock

Strelac

Avanturistički Strelci, vaši pogledi se trenutno menjaju i razvijaju, dajući vam priliku da stvari sagledate s novog gledišta. Što si više dopustite da otvorite svoj um, prelaz će biti lakši.

Ovo je vreme za povezivanje s ljudima oko vas i za deljenje vaših ideja. Budite otvoreni za nove načine izražavanja, za nove ljude i za učenje iz neposrednog okruženja. Možda ćete otkriti nove prilike upravo iza ugla.

Odlično vreme za pisanje, učenje i kratka putovanja. Mentalna stimulacija i kratka putovanja mogu biti ključni za vaše dobrobiti. Na putovanju možete očekivati i ljubavne iskre.

Obratite pažnju na fleksibilnost i kretanje.

Jarac

Dragi Jarčevi, razmislite o vašim vrednostima i tome kako one utiču na vašu sposobnost stvaranja i očuvanja bogatstva. Ovo je vreme za inovativne finansijske strategije koje odražavaju vaše prave potrebe.

Razmislite o novim načinima za povećanje vašeg prihoda ili za ulaganje u nešto što vam je važno. Vaša prirodna disciplina i strpljenje mogu vam pomoći da postavite temelje za dugoročnu finansijsku stabilnost.

Razmislite o načinima za smanjenje stresa povezanog s novcem. Verujte svom osećaju. Možda ćete saznati istine za koje niste spremni. Budite spremni da dozvoliti svojoj intuiciji i urođenom znanju da procijene kome možete vjerovati.

Vodolija

Vama, inovativne Vodolije mlad Mesec u vašem znaku donosi priliku za potpunu ličnu obnovu, novi početak i lični preobržaj. Osećate se kao zvezda i ovo je vaše vreme za sjaj.

Razmislite o novim ciljevima i načinima kako da ih ostvarite. Ovo je vaš lunarni novi početak, savršen trenutak za pokretanje promena koje će vam omogućiti da živite autentičnije.

Ovo je vaš trenutak za brigu o sebi na svim nivoima. Razmislite o načinima na koje možete promeniti svoj izgled ili kako na neki način možete izraziti svoju jedinstvenost.Ovo je vaš trenutak da zasijate u punom sjaju i da pokažete svetu ko ste zapravo.

Očekujte iznenađenja u ljubavi koja dolaze direktno k vama. Planirajte večernji izlazak s kojim ćete se povezati s drugim ljudima. Obavezno uključite večeru ili šetnju. Ono što vam treba nije samo društvo, već i sadržajan razgovor.

Ribe

Za Ribe, ovo je vreme za otpuštanje onoga što vam više ne služi. Posvetite se unutrašnjem radu i duhovnom rastu. Mir koji pronađete unutar sebe bit će vaš vodič kroz nadolazeće razdoblje.

Razmislite o stvarima koje treba da pustite kako biste napravili mesta za nove početke. Duhovna povezanost postaje ključna. Tražite nekoga ko deli vaše vrednosti i snove.

Takođe, ne dopustite da vam se dnevne rutine ili poslovi gomilaju. Napravite listu važnih stvari koje treba da započnete i završite kako biste bili u korak sa životom. Videćete da će vam malo organizacije omogućiti da preuzmete i dovršite svoje zadatke u rekordnom vremenu – ako počnete odmah.

(Stil / Atma)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs