HOROSKOP ČUVENOG TURSKOG ASTROLOGA ZA 2024: Detaljno otkriva svakom znaku šta ga očekuje, njima se smeši OGROMNA SREĆA

U 2024. većina će se usredsrediti na duhovni razvoj i duboko preispitivanje.

Horoskop
03:13h Autor:
HOROSKOP ČUVENOG TURSKOG ASTROLOGA ZA 2024: Detaljno otkriva svakom znaku šta ga očekuje, njima se smeši OGROMNA SREĆA
Turski horoskop za 2024. godinu, Foto: Shutterstock

Prema horoskopu poznatog turskog astrologa Murata Kojuna, sledeća godina biće prekretnica za neke horoskopske znakove.

Ovan

Očekuju vas izazovi sa ostvarivanjem ciljeva jer mogli biste im se suviše posvetiti, a time zanemariti vlastito zdravlje. Godina je povoljna za širenje porodice. Zvezde vam se smeše ako vam je želja prinova ili ulazak u bračni odnos. Imaćete mnogo prilika da ostvarite prijateljstva, pa ih stoga prigrlite jer ćete kroz njih lakše napredovati.

Beba, Novorođenče
foto: Shutterstock

Bik

Ključno je ostati uporan. Znate i sami do ste sposobni to da učinite, a uspeh će zavisiti isključivo od vaše spremnosti. Prva polovina godine povoljna je za preseljenje. Ne razmišljate previše o prilikama koje vam se nude. Ako je jedna od njih investicija u nekretnine, sada je vreme da to i učinite.

Blizanci

Očekuje vas uspeh. Dugo ste i marljivo radili nadali se njegovom dolasku, a sada je napokon ovde. Ali moraćete ipak da uložite još malo napora kako biste uživali baš u onim plodovima o kojima ste sanjali. Suočićete se s nekim porodičnim situacijama, ali možete ih prebroditi. Samo se oslonite na sisitem podrške koji imate u prijateljima.

Rak

Pred vama je godina s ponekim izazovima i periodima nestabilnosti. Ako se već sada pripremite i naučite da upravljate vlastitim emocijama, lakše ćete ih prebroditi i imati priliku da ostvarite karijerni napredak. Možete očekivati proširenje porodice.

Lav

Godina koja dolazi idealna je za ostvarivanje velikih pomaka u sferi ličnog razvoja. Pred vama je mnoštvo prilika za proširivanje kontakata koji vam kasnije mogu uveliko pomoći. Nesigurne osobe neće imati budućnost, budite toga svesni i napustite ih čim pre. Oni koji već sada uviđaju budućnost s partnerom imaju sigurne temelje koje valja negovati.

Sreća, Žena, uspeh
foto: Shutterstock

Devica

Očekuje vas godina ispunjena obavezama koje od vas zahtevaju posvećenost i efikasnost. Pazite kako ne biste ulazili u nepotrebne sukobe jer će se njihove posledice dugo provlačiti i uticati na vaš rad. Već ste naučili da birate svoje bitke i znate kako da se zaštite od tuđih percepcija koje nemaju osnove pa nastavite to i da činite. Naučite da budete sebi na prvom mestu.

Vaga

Pred vama je godina koja nudi mnoštvo finansijskih mogućnosti, pa budite praktični i razmislite o investicijama jer bi vam se mogla ostvariti dobit. Savetujte se sa stručnjacima. Izazovi su vezani uz decu, ako je imate. Tražiće od vas predanost. Moguća je promena ljubavnog statusa.

Škorpija

Preispitajte vlastite vrednosti, jer one su ključ nadolazećih promena. Dobro razmislite koga želite zadržati u životu i zašto. Prva polovina godine donosi vam izazov – moraćete da se odlučite o karijernim situacijama i u kom smeru želite da nastavite.

Strelac

Bićete izuzetno aktivni i uspešni u ostvarivanju ciljeva. Ipak, moraćete da vodite računa o jednom segmentu života – vlastitom zdravlju. Nikako ga ne zanemarujete jer pred vama su intenzivni dani. Ako radite na proširenju porodice, vaša želja će se ostvariti.

jede jabuku, zdrav zivot, zdravlje
foto: Shutterstock

Jarac

Fokusirani ste na zaradu, ali kako biste to ostvarili, moraćete biti prilagodljivi i brzo reagovati na novonastale okolnosti. Ne bežite od novih poznanstava jer sada su vam potrebna i korisna. Očekujte rešenja u sferi nekretnina.

Vodolija

Suočićete se s poslovnim izazovima i moraćete zbog toga dobro razmisliti o trenutnim i budućim projektima. Neke stvari trebalo bi još da ostanu u fioci i da pričekaju bolje vreme. Mogla bi vam se dogoditi promena profesije, što će se pokazati korisnim za budućnost.

Ribe

Uspećete se rešiti loših navika i napokon ostvariti očekivani napredak. Prva polovina godine naklonjena je rešavanju finansijske situacije, a druga pravnih pitanja i ključnih životnih odnosa. Verujte svojoj intuiciji, ali za što bolji uspeh, uključite i razum. Morate pronaći ravnotežu, a 2024. godina idealna je za rad na tome.

(Stil / sensa.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs