HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Ribe će doživeti PROVOD VEKA, NJIH će zavesti OŽENJEN ČOVEK, a Lava čeka ŠOK

Dnevni horoskop za 8. decembar kaže kako će Ovan muku mučiti sa zdravljem, a Devica će imati jaku želju da se promeni

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR: Ribe će doživeti PROVOD VEKA, NJIH će zavesti OŽENJEN ČOVEK, a Lava čeka ŠOK
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz pojačan napor i potrošnju energije. Vodite računa o finansijskim troškovima.

Ljubav: Danas bi mogli da se više nego inače prepustite strastvenim momentima sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Pad imuniteta, hranite se zdravo.

Bik

Posao: Dosta dogovora sa bliskim saradnicima vezan za bitne detalje daljeg poslovanja je pred Bikovima. Budite strpljivi u komunikaciji.

Ljubav: Ništa bitno novo na vašem ljubavnom polju nema u najavi za ovaj dan. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim stanjem, potrudite se da to održavate na postojećem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da konačno ovu sedmicu završe u plusu što se završavanja bitnih poslova tiče. Akcenat je na komunikaciji.

Ljubav: Ukoliko je bilo nekih nesuglasica i dilema sada je nabolje vreme da ih raščistite, i dosta opuštenije nastavite dalje.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Dosta neplaniranih sitnica moglo bi da vas iznervira, posebno vezanih za papirologiju, ali uspećete da sve rešite.

Ljubav: Ukoliko ste željni izlaska i provoda od vas se očekuje da pokrenete inicijativu i animirate novu simpatiju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno, kako biste se opušteno posvetili novim planovima.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke provesti u nekom provodu, zajedničkom izlasku. Iskoristite povoljne okolnosti i uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Umor zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu biće primetan kod većine Devica. Potrudite se da ne napravite neku grešku ili propust posebno kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Iako biste želeli da ubrzate stvari kada je nova intrigantna osoba koju ste upoznali u pitanju, savet je da se opustite i pustite da se situacija odvija prirodnim tokom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vaga

Posao: Vage će uspešno i bez većih poteškoća uspeti da završe sve ono što su planirale samo ako budu fokusirane na ono što rade.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu. Neki poklončić bi bio prigodan element.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Škorpija

Posao: Pokušavaćete da ispunite sve ono što se očekuje od vas i što ste i sami zacrtali a to nisu mali ciljevi. Uspećete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni razni vidovi komunikacije se mogu aktivirati danas, počev od posla pa preko društvenih mreža, a možda vas kontaktira osoba koju već poznajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nešto opuštenija završnica ove radne sedmice je pred Strelčevima, malo dublje posmatrajte probleme oko vas i pokušajte da učite na greškama drugih.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu, ukoliko ste namerili da svu svoju pozitivnu energiju usmerite ka voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze za danas, moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti od strane autoriteta. Vaša profesionalnost je ovih dana veoma cenjena.

Ljubav: Ne dozvolite da vam obaveze pokvare ljubavne planove, pokušajte da to nekako izbalansirate.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratorne tegobe.

Vodolija

Posao: Imate punu podršku i poverenje saradnika i njihova pomoć će vam danas dobro doći.

Ljubav: Pokušajte da se opustite u društvu osobe do koje vam je stalo, razgovarajte više o svemu, budite pozitivni.

Zdravlje: Prevencija je pola zdravlja kažu.

Ribe

Posao: Napeto bi danas moglo da bude što po pitanju organizacije, što po pitanju komunikacije. Uz sav vaš trud i energiju neke stvari ćete morati da prolongirate za naredne dane.

Ljubav: Dobro društvo, dobra energija, dobar provod, to je ono što vam treba i što vas ispunjava. Uživajte, petak je.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs