HOROSKOP ZA 24. JUL: Ovnovi puni ELANA, Vagama LJUBAV nikako ne ide, a ONI će imati SAVRŠEN DAN

Saznajte šta vam horoskop za 24. jul 2023. godine donosi na svim životnim poljima.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 24. JUL: Ovnovi puni ELANA, Vagama LJUBAV nikako ne ide, a ONI će imati SAVRŠEN DAN
Horoskop za 24. jul 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Po običaju tipični Ovnovi na početku radne nedelje kreću punim gasom i radnim elanom, tako da ćete se uspešno izboriti sa svim izazovima kojih bi moglo biti nekoliko.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete ljubomorne scene i rasprave danas, nije povoljan trenutak za bilo kakva objašnjavanja.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ove nedelje Bikovi ulaze u jednu mirniju i opušteniju fazu kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Shodno tome, očekuje se nešto laganiji radni ritam.

Ljubav: Potrudite se da ne reagujete na svaku sitnicu, koja vam se ne sviđa u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dan gde bi moglo doći do pokretanja novih poslovnih dogovora i projekata. Punom parom krenite ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze dozvole, fine i opuštajuće trenutke mogli biste da očekujete u izlasku sa prijateljima, provodu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Možda vam na prvi pogled početak radne nedelje bude izgledao pomalo konfuzno iako se stvari odvijaju na pravi način i kako treba. Vi ćete osećati neki veštački pritisak na sebe, ali to je samo prolaznog karaktera.

Ljubav: Nije isključeno novo vrlo intrigantno poznanstvo. Dobro propratite sve detalje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Potencijalno, vrlo uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Lavovima. Očekuje se da budete u svom dobrom energičnom ritmu.

Ljubav: U zavisnosti da li ste potrefili očekivanja drage osobe, danas biste mogli da budete ili prijatno iznenađeni, ili pak kritikovani.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Jedan prosečan i pomalo traljav radni dan čeka najtipičnije predstavnike Devica. Neke situacije i dešavanja neće zavisiti od vas.

Ljubav: Tokom ovog dana osim običnih razgovora i planiranja, nemojte se previše naprezati i opterećivati nekim nebitnim detaljima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Vrlo dobra astrološka klima tokom ovog petka predstavlja solidnu osnovu Vagama da se dodatno angažuju i uspešno završe poslovne obaveze. Ne donosite brzoplete odluke.

Ljubav: Nešto manje razloga za zadovoljstvo imate na polju ljubavnih dešavanja, pre svega zbog činjenice da se niste baš pretrgli u angažovanju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Iako bi mogli da očekujete dosta prepreka i izazova, nema razloga za zabrinutost, uspećete sa svime da se uz malo veće angažovanje izborite.

Ljubav: Nije isključeno da vas očekuju ljubomorni komentari sa druge strane, koja bi mogla da se oseća pomalo zapostavljeno.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Strelac

Posao: Dosta obaveza očekuje Strelčeve od samog starta nove radne nedelje. Biće vam potrebna sva raspoloživa energija da se izborite sa brojnim izazovima koji vam mogu stizati sa različitih strana.

Ljubav: Posao će se gomilati velikom brzinom a vi ćete morati da stignete na više strana odjednom. Biće vam potrebna dobra organizacija.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Posla neće faliti Jarčevima danas, mada je veoma važno da formulišu na koju stranu će pogurati poslovne promene koje stižu. .

Ljubav: Klima na vašem ljubavnom horizontu nije najpovoljnija za važne dogovore sa dragom osobom, jer ćete pomalo odsutni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vodolije će imati poseban priliv energije ovih dana pa možete pokazati sve svoje znanje i kvalitete na poslovnom planu vrlo uspešno i originalno.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, osim po pitanju finansija.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Imate potrebu da preispitujete sebe i svoje poteze i odluke iz prethodnog perioda, ali i da napravite neke drugačija rešenja nego do sada. Naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Sve prepreke možete zajednički prevazići strpljenjem i pre svega iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Psihofiziki umor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs