MERKUR U JULU 2023. GODINE OVIM ZNAKOVIMA DONOSI UŽAS: Finansije će im biti u haosu, a evo ko će se izvući

Saznajte šta donosi Merkur u julu 2023. godine i koji znakovi će biti na velikom udaru.

Horoskop
Autor:
MERKUR U JULU 2023. GODINE OVIM ZNAKOVIMA DONOSI UŽAS: Finansije će im biti u haosu, a evo ko će se izvući
Šta donosi Merkur u julu 2023, Foto: Shutterstock

Merkur u julu će najviše uticati na finansije, a nekima se sprema i katastrofa.

Proverite da li ste vi među njima.

Ovan

Ovnovi, ne budite lenji, imaćete mnogo poslovnih obaveza, koje traže nova finansijska rešenja. Iskoristite pozitivan uticaj Venere da radite što više možete, jer će vam se isplatiti. Promislite svoje korake pre delovanja kako biste ostvarili veliki finansijski uspeh. Nije vreme za menjanje posla i skupe kupovine.

Bik

Bikovi, dosta žaljenja na životne prilike. Merkur u Raku nosi negativan uticaj na vašu nedelju, i na planu posla, i na planu finansija. Ne preterujte s radom, ne jurite za novčanim nagradama, ne trošite novac bez razloga. Cenite ono što imate.

Blizanci

Blizanci, vama Merkur nosi negativno i pogoršanja na finansijskom planu. Retrogradni Neptun vam doliva ulje na vatru i donosi poteškoće. Morate misliti pozitivno, jer samo tako i možete doći do nekog finansijskog uspeha.

Rak

Rakovi, ako ne zasučete rukave, uspeha neće ni biti. Ne koristite lukavstva i ne oslanjajte se samo na svoju sreću. Tražite novčanu pomoć od voljenih osoba ako vam je potrebna.

Lav

Lavovi, ovo nije vreme za skupe kupovina, kredite, hipoteke... Počnite da štedite. Imaćete poteškoća na poslu, izazvane retrogradnim Neptunom, pa vam to donosi brojne izazove. Ne gubite optimizam, ova faza je prolazna.

Devica

Device, Merkur utiče negativon na vas, ali sreća vas neće zaboraviti. Ostavite ove nedelje po strani pokušaje da popravite finansije. Posvetite se učenju novih znanja, što će vas dovesti do promene posla i boljih novčanih prilika. Nije vreme za važne kupovine.

Vaga

Vage, za vas imamo dobre vesti: ove nedelje stižu pozitivni rezultati ranijih poslova. Iskistalisaće se rezultati vaših postignuća i smeši vam se poslovni put. Ako dobijete kritiku, nemojte se ljutiti, već je primenite.

Škorpija

Škorpije, budite iskrene s kolegama, jer će to biti shvaćeno na pravi način i može uticati na vašu finansijsku situaciju. Ne širite tračeve jer vam mogu urušiti ugled i odvesti vas u haos finansijskih i poslovnih problema.

Strelac

Strelčevi, imate vremena da se bavite finansijama i uložite trud. Uspeh vas čeka kad položaj Merkura bude povoljniji za vas. Nikome ne dajite prazna obećanja, jer ti ljudi posle mogu biti važni za vaš finansijski preporod. Promene pozitivno utiču na vaše finansijsko stanje.

Jarac

Jarčevi, ne trošite više nego što vam treba, napravićete nepotrebne probleme. Ne kršite pravila, zvezde nisu u dobrom položaju za vas. Budite skromniji i ne uzajmljujte se, a ne pozajmljujte ni vi novac drugima, jer je rizik da vam se novac nikada ne vrati nazad.

Vodolija

Vodolije, Merkur nije u idealnom položaju za vas, tako da morate biti osoba od poverenja kolegama ili poslovnim partnerima. Ne radite stvari koje negativno mogu uticati na vaš poslovni uspeh i novčano stanje. Ne verujte previše intuiciji, da vas ne bi odvela na pogrešan put.

Ribe

Ribe, čekaju vas brojni izazovi, promene planova, pa ostanite smireni, ali spremni na sve. Stižu neočekivani troškovi, suzdržite se od rasipanja i pažljivo baratajte novcem. Zbog novca ćete se posvađati s prijateljem ili voljenom osobom, pa budite oprezni kada dođu te priče na dnevni red.

(Stil/ Najžena)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs