5 PAROVA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SE NAJČEŠĆE VARAJU: Između njih sve puca od strasti, ali su ipak PRELJUBNICI

Evo konjih 5 parova horoskopskih znakova se najčešće varaju uprkos velikoj strasti.

Horoskop
20:09h Autor:
5 PAROVA HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI SE NAJČEŠĆE VARAJU: Između njih sve puca od strasti, ali su ipak PRELJUBNICI
5 parova horoskopskih znakova koji se najčešće varaju, Foto: Shutterstock

Nekim ljudima je posebno teško održati obećanja. Ako se predstavnici nekih znakova Zodijaka udruže, njihov spoj će biti test snalažljivosti (i snage).

Naravno, ne treba slepo verovati astrologiji, ali je ipak zanimljivo uporediti informacije sa stvarnim životom ...

Ovan i Bik Predstavnici ovih znakova su privučeni jedni drugima magnetom. Ali Bik pored Ovna čeka surovo buđenje: Ovan neće biti veran predanom i veoma domaćinskom Biku.

Stavovi o važnosti monogamije u ovom paru se ne poklapaju, a to bi moglo naterati Bika u jednom lepom trenutku i da pogleda „ulevo“: ne zbog prirodnih kvaliteta, već iz želje da iznervira partnera.

Blizanci i Vaga Znakovi kojima vlada isti element snažno se privlače. Pored toga, Vage su često fascinirane lakoćom Blizanaca i smislom za humor.

U isto vreme, duboka naklonost je apsolutno strana većini Blizanaca, što se ne može reći za Vagu. Neće im biti lako da se pomire sa neozbiljnošću partnera i njegovim odnosom prema izdaji kao uobičajenoj stvari.

Rak i Jarac Suprotnosti se privlače: naizgled osetljiv i sanjiv Rak mogao bi da bude savršen spoj za racionalnog Jarca. Ali ne: odnosi sa rakom mogu vrlo brzo da dosade i on lako može da se uvuče u obližnju luku.

Na mnogo načina, to može biti zbog činjenice da Jarac nije uvek u stanju da zadovolji seksualne potrebe Raka, a za Raka je seks skoro kao vazduh.

Lav i Strelac Lavov svet se vrti oko njega samog, i on zaista želi stalnu pažnju svog partnera.

Što se tiče Strelca, komunikacija mu je važna: nije spreman da se zaključa u četiri zida i odbije da se sastaje sa prijateljima i izlazi.

Uglavnom, biće strasti, ali ne i vernosti, jer Strelac nije u stanju da Lavu pruži kraljevski stav koji mu je toliko potreban.

Vodolija i Devica Na neki način su slični, ali u isto vreme veoma različiti. Devica se neće dobro nositi sa spontanošću Vodolije, a to će postepeno početi da izaziva trajno nezadovoljstvo - i, štaviše, za oboje.

Kao rezultat toga, oboje će početi da gledaju oko sebe u potrazi za "jednostavnijim" partnerom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs